Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

168 öğrenci daha İstanbul’a uğurlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında 168 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından otobüslerle İstanbul’a uğurlandı.

 

ÇOCUKLARIMIZIN UFUKLARI VE VİZYONLARI AÇILACAK

Çocuklarını uğurlamaya gelen ailelerin ve geziye çıkacak çocukların mutluluk ve heyecanına ortak olan Vali Sezer, “Çocuklarımızı yeni dostluklar edinmeleri, ülkemizin tarihi güzelliklerini görmeleri, orada ailelerimizle, yeni arkadaşlarımızla tanışmaları için gönderiyoruz. 4 bin 500 öğrencimizi kademeleri olarak illerimize göndereceğiz. Çocuklarımızın ufukları ve vizyonları açılacak, bilgi birikimleri farklı olacaktır.” şeklinde konuştu.

 

84 ÖĞRENCİ DE ÇANAKKALE’YE YOLCUSU

Proje kapsamında 84 öğrencinin daha 4 rehber eşliğinde şüheda diyarı Çanakkale’ye uğurlanacağını belirten Vali Sezer, şunları kaydetti: “Bunu sadece bir gezi olarak düşünmeyin. Rehber arkadaşlarımız giderken bizim milli ve manevi değerlerimizi, kültürel değerlerimizi çocuklarımıza anlatacaklar. İllerde Valilerimizin koordinesinde çocuklarımız misafir edilecek, gezdirilecek ve ülkemizin değerlerini kendilerine sunacaklar. Bu proje Kırıkkale’ye değer, Kırıkkale’ye yakışır, çocuklarımıza değer bir mutluluk projesi.”

 

4 BİN 500 ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen proje kapsamında kademeler halinde Kırıkkale’den gönderilecek 4 bin 500 öğrencinin, İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa illerini ziyaret etmesi sağlanıyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x