Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

2 Milyon Harcanan Tabiat Parkının Kapısına Kilit Vuruldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2012 yılında 2 milyon lira harcanarak yapımına başlanan ve 2016 yılının sonlarına doğru yapımı tamamlanan Karaahmetli Tabiat Parkı’nın kapısına kilit vuruldu. Karaahmetli Köy Muhtarı Muzaffer Sarıtaş, yaptığı açıklamada bürokratlardan yardım beklediklerini söyledi.

Neden kapatıldığı bilinmeyen Karaahmetli Tabiat Parkı’nın biran önce açılıp vatandaşa hizmet vermesi bekleniyor. Kapulukaya Baraj Gölü’nün parka ayrı bir güzellik katması ile birlikte ciddi bir ziyaretçi talebine ulaşmıştı. Ancak gelinen son noktada parkın kapısına kilit vuruldu. Parkın içinde 37 kamelya, 100 piknik masası, 20 çatılı masa, mescit, manzaralı teras, yağmur barınakları, barajı görüp seyredecek şekilde seyir terasları mevcut.

Park, misafirlerine her türlü ihtiyaçlarını karşılanacak şekilde dizayn edilmişti. Burayı ziyaret eden vatandaşlar, piknik yaparken doğa ile baş başa kalabilecekleri bir yer. Ayrıca olta balıkçılığı da yapılabiliyordu. Her geçen yıl ziyaretçi sayısı artıyor ve çevre iller tarafından da rağbet görmeye başlamıştı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x