Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

45 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale'de özel bir eğitim kurumunda öğrenim gören 45 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de özel bir eğitim kurumunda öğrenim gören 45 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Kırıkkale’de özel bir eğitim kurumunda eğitim gören 45 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale’de özel bir eğitim kurumunda eğitim gören 45 öğrenci; mide bulantısı, baş dönmesi, ishal, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayetiyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine başvurdu. Kendi imkanlarıyla velileriyle birlikte hastaneye giden öğrenciler, tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

“Su veya ortamla ilgili zehirlenme”

İl Sağlık Müdürü Uğur Tiftikçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, rahatsızlanarak hastanelere başvuran öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Bir öğrencinin takibinin devam ettiğini, diğer öğrencilerin ayakta tedavi edildiğini belirten Tiftikçi, şöyle konuştu:

“Takip ettiğimiz bir öğrencimiz var. Onun da genel durumu iyi. Öğrencimizi de tedavisinin ardından taburcu edeceğiz. Okuldan gerekli numuneler alınacak. Besin zehirlenmesi değil de su veya ortamla ilgili bir zehirlenme olabileceği yönünde yaklaşımlarımız var. Korkulacak bir durum yok. Çocuklarımız karın ağrısı ve bulantı şikayetleriyle hastanelerimize başvurdular. Bir kısmında da ishal şikayeti var. İl Sağlık Müdürlüğü olarak hemen alarma geçtik. Okulda da gerekli tedbirler alındı. Halk Sağlığı Müdürlüğümüz de gerekli çalışmaları başlattı.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x