Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Geleceğin sağlıkçılarından renkli kutlama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Özel ABC Hasandede Orhan Demirhan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşireler Haftası’nı kutladı.  
GENİŞ KATILIM
Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen programa Demirhan Ailesi, Hasandede Muhtarı Deniz Satılmış, ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Özel Okul Müdürü Erol Koçoğlu, Müdür Yardımcıları Kemal Tezel, İsmail Hakkı Vatangül, öğrenciler ve veliler katıldı.
GÖNÜLLERİ KUŞATACAKLAR
Programın açılış konuşmasını yapan Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Vatangül, “ABC Dershaneleri 21 yıldır büyük bir hevesle ve özveriyle yürüttüğü eğitim mücadelesinde başarılarını sürdürmektedir. Kırıkkale Özel ABC Hasandede Orhan Demirhan Sağlık Meslek Kolejinin öğrencileri de bu vizyonla yetişmiş şuurlu ve yüksek ahlaka sahip bireyler olarak hayata atılacaklardır. Gün olacak Dede Korkut Edibali, Hacı Bektaş Veli, Hacı Bayram olacaklardır. Alparslan , Mustafa Kemal, Yıldırımlar, Fatihler olacaklar. Gönülleri kuşatacaklar.
2012’DE AÇILDI
Kırıkkale Özel ABC Hasandede Orhan Demirhan Sağlık Meslek Lisesi Hasandede’de 2012 yılında eğitim öğretime açıldı.  Sağlık Meslekte Kırıkkale’de zirvede olma yolunda ilerlemektedir. Hemşireler Haftası’nı şahsım ve okulum adına kutlarım” dedi.
ANA HEDEFLERİ ANLATTI
Günün anlam ve önemi ile alakalı konuşmayı okul öğrencilerinden İlkem Sıla Kılıç yaptı. Kılıç, bir sağlık mensubu nasıl olur? Eğitim ve öğretimde başarı nasıl yakalanır? Geleceğin doktor ve hemşireleri meslek ahlak ve ilkelerinde başarılı olmasındaki ana hedefleri dile getirdi.
DOYASIYA EĞLENCE
Hemşire ve doktorların günlük yaşamındaki kesitleri bir oyunla sahneye taşıyan okul öğretmenlerinden Sümeyye Kutlu, Banu Özkaçar ile  öğrenci velisi Bektaş Özdemir’ in yönettiği oyun  izleyen veli ve konuklardan tam not aldı. Veliler kendi çocuklarını sahnede yeteneklerini görmeleri onları çok sevindirdi. Programın eğlence bölümünde ise Ustalar Topluluğu Sanatçısı Kamil Öğe, Neşet Ertaş’ın eserleri ile izleyicilere neşeli dakikalar sundu. Okulun Kaşık oyunu ekibi ile Kırıkkale’nin Tanınmış Peçeli dansçısı Erdal Geyikçi özel giysileri ile yaptığı şovlarla eğlendirdi. (Haber; Arif Çakıroğlu)

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu