Kırıkkale Kadastro İl Müdürü Gökhan Doğru’ya yönelik tartışmalar, ortaya çıkan yeni sosyal medya paylaşımlarıyla daha da büyüyor. Daha önce X (eski adıyla Twitter) platformundaki paylaşımları ve takip listesiyle gündeme gelen Doğru’nun, farklı tarihlerde yaptığı yorumlar dikkat çekmeye devam ediyor.
İlk haberimizde; Doğru’nun hükümet karşıtı olarak bilinen birçok ismin paylaşımlarını öne çıkardığı ve takip listesinde de benzer isimlerin yer aldığı ortaya konmuştu. Yeni ulaşılan içerikler ise bu tabloyu daha da pekiştirdi.
Doğru’nun, ekonomist Özgür Demirtaş’ın dolar politikası ile ilgili bir paylaşıma verdiği “gülücük” şeklindeki yanıt dikkat çekerken, söz konusu etkileşimin hükümete yakın bir haber içeriğine karşı yapılmış olması dikkatlerden kaçmadı.
Bunun yanı sıra 2023 yılına Dr. Aytun ÇIRAY ait bir başka paylaşımına ise Doğru’nun, “Halis olan şu, her şey çok İYİ olacak…” ifadelerini kullandığı görüldü. Bu sözlerin, muhalefet çevrelerinde sıkça kullanılan bir sloganla örtüşmesi dikkat çekti.
Öte yandan Doğru’nun, Dr. Aytun Çıray’ın “#AzKaldı” etiketiyle yaptığı paylaşımı alıntılayarak etkileşimde bulunduğu da tespit edildi. Söz konusu paylaşımın, seçim sürecinde hükümete yönelik eleştiriler içeren içerikler arasında yer alması dikkat çekti.
Daha önce ortaya çıkan paylaşımlar arasında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına ilişkin bir paylaşımın altına “Işığa uçan kelebekler ne güzel bir betimleme” ifadelerini yazarak tutuklamaya karşı bir duruş sergilediği, ayrıca gazeteci Deniz Zeyrek’in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştiren yorumlarını da paylaştığı görülmüştü.
Tüm bu paylaşımlar birlikte değerlendirildiğinde, Doğru’nun sosyal medya kullanımının aynı doğrultuda sürdüğü dikkat çekerken, “Hükümetin bürokratı, hükümet karşıtı paylaşımlarla gündemde” yorumları Kırıkkale kamuoyunda giderek daha yüksek sesle dile getiriliyor.













