Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Hacılar’da piyango gibi sözleşme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık ile Hizmet İş Sendikası Başkanı Celal Yünlü arasında imzalanan sözleşme ile kadrolu işçilere her yıl net yüzde 15 zam ve tüm sosyal hakların verilmesi konusunda mutabakata varıldı.
3 YIL YÜZDE 15 ZAM
Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık ve Hizmet-İş Sendikası yetkilileri biraraya gelip toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Bağrıaçık’ın yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Başkanı Celal Yünlü, Şube sekreteri Ahmet Uça, Sendika yönetim kurulu üyesi Ramazan Yiğitel Belediye çalışanları da katıldı. Toplantı’nın ardından Belediye kadrolu işçileri için piyango gibi bir sözleşme imzalandı. İmzalanan anlaşmaya göre; Belediye’de çalışan kadrolu işçilere önümüzdeki 3 yıl, her yıl için net %15 zam ve tüm sosyal haklarının verilmesi konusunda mutabakata varıldı.
‘HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ’
Anlaşmanın ardından Başkan Bağrıaçık’a teşekkür ziyaretinde bulunan işçiler. Başta Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık olmak üzere sendika yetkililerine de teşekkür edip. “Başkanımızın her zaman arkasındayız ve destekçisiyiz” mesajı verdiler.
 
 

Başa dön tuşu