Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Yılmaz ‘3T’ kuralını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ve partililer nokta ziyaretler ve mahalle buluşmalarına başladı.
‘KIRIKKALE’Yİ HALKLA BİRLİKTE YÖNECETEĞİZ’
Gündoğdu ve Aşağı Mahmutlar Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yılmaz, mahalle sakinlerini dinledi. Yaptığı konuşmada 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale’nin hak ettiği, özlemle beklediği hizmetlere kavuşacağını söyledi. Kırıkkale’yi Kırıkkale Halkı ile birlikte yöneteceklerini söyleyen Yılmaz, belediye anlayışlarının temelini 3T Kuralı olarak açıkladı.
‘MAKAMDA OTURMAYACAĞIZ’
Yılmaz, “Belediye yönetimimizin temelini 3T Kuralı oluşturacaktır. Temiz Siyaset, Temiz Yönetim Temiz Toplum. Temiz Siyaset; kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Kırıkkale için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır. Temiz Yönetim; Rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, Kırıkkale’mizin tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STK’ların ve muhtarlarımızın da görüşlerini alarak hizmet etmek demektir ve son olarak; Temiz Toplum ise efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen Kırıkkale oluşturmak demektir. Ayrıca Kırıkkale’yi Kırıkkale Halkıyla beraber yöneteceğini ifade eden Yılmaz, Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın büyük bölümünü Kırıkkale halkıyla birlikte geçireceğiz” dedi.
İHALE ŞEFFAFLIĞI
İhalelere şeffaflık getireceklerini ifade eden Yılmaz, “İhalelerde, hemşehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak tek ölçümüz Kırıkkale’nin menfaati olacaktır. Gayemiz Allah’ın rızası gaye bu olunca birilerini zengin etmek olmayınca emin olun bütün kaynaklar yine Kırıkkale’nin hizmetine kullanılacak bu yüzden diyoruz ki Saadet Kazanınca Kırıkkale kazanacak” şeklinde konuştu.
‘BELEDİYECİLİK SADECE İL MERKEZİNE HİZMET ETMEK DEĞİLDİR’
Yine vatandaşların Gündoğdu  ve Aşağı Mahmutlar mahallesinde yeterince park olmadığını ve çocuklarının yol üzerinde oynadıklarını ifade etmeleri üzerine Yılmaz, “Belediyecilik sadece şehir merkezini güzelleştirmekle olmaz. Biz geldiğimizde merkeze yapılan hizmet kadar mahallelere ve köylere de hizmet götüreceğiz” dedi.
 

Başa dön tuşu