Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BELEDİYE’DE GÖREVLİ İŞÇİLERE VE MEMURLARA MAAŞLARI GÜNÜNDE VERDİĞİNİ, BAYRAMDAN ÖNCE İSE MAAŞLARIN ERKEN VERİLDİĞİNİ HATIRLATAN PEKDOĞAN:
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, başkanlık döneminde işçinin ve memurun yanında olduğunu ve maaşlarının 1 gün bile aksatılmadığını söyledi. Kendi dönemlerinde işçilere, memurlara, emeklilere, spora, sporcuya, şehirdeki herkese destek verdiğini belirten Pekdoğan, mevcut zihniyetin insan odaklı hizmetlerden uzak olduğunu bildirdi.
HEPSİNİN YÜZÜNDE TEBESSÜM VAR
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında TÜV Araç Muayene İstasyonu, 112 Acil Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gittiği her kurumda büyük bir ilgiyle karşılaşan Pekdoğan, vatandaşların ve çalışanların teveccühlerinden memnun olduğunu söyledi. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulunan Pekdoğan, kendi döneminden birçok çalışanı burada görmekten memnun olduğunu bildirdi. Kendi döneminde belediye de çalışan işçilerin de burada olduğunu belirten Pekdoğan, kendisinin aday olduğu için hepsinin yüzünde gülümsemenin ve mutluluğun olduğunu ifade etti.
60 AY BOYUNCA BİLFİİL MAAŞ ÖDEDİK
Belediye Başkanlığı döneminde 60 ay boyunca bilfiil maaşları ödediklerini belirten Pekdoğan, işçiye ve memura maaşlarının verilmesinin belediyenin temel görevi olduğunu kaydetti. Çalışanların alnının terinin kurumadan parasının verilmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, hükümette olan bir parti belediyesinin işçiye ve memura maaşlarını vermemesinin utanç verici olduğunu açıkladı.  AKP Belediye Başkanı’nın 10 yıl önce 53 işçiyi kış günü işten çıkarttığını bildiren Pekdoğan, tüyü bitmemiş yetimleri arife günü işten çıkaran kişilerin hesap vereceğini belirtti.
 
YAPTIKLARINI SATTILAR
Bayram gününde vatandaşların işsiz kaldığını belirten Pekdoğan, işten çıkarıldığı için intihar eden 4 işçinin hakkını soracaklarını ve vicdanları sızlatanların, vicdanlarının Allah tarafından sızlatılacağını söyledi. O dönem iştin çıkarılan işçilere müjde veren Pekdoğan, başkan olması durumunda bütün işçileri tekrar belediye de işe alacağını müjdesini verdi. Mevcut Belediye Başkanı’nın doğrularından çok yanlışları olduğunu belirten Pekdoğan, yapılan proje ve çalışmaların tek, tek satıldığını ve kiralandığını ifade etti. 10 yıl önce proje adamı diye lanse edilen Korkmaz’ın, Makro AVM’yi, Otel’i ve Terminal’i sattığını, 11 Milyon TL’ye yaptığı mezbahayı aylık 9 Bin TL’ye kiraladığını kaydetti.
SÜRÜCÜLERE UYARIDA BULUNDU
112 Acil Merkezi ziyaretinde açıklamalarda bulunan Pekdoğan, şehir genelinde yaşanması muhtemel olan kazaların en aza indirilmesi gerektiğini belirterek sürücülere uyarıda bulundu. Trafik kazalarının Türkiye’nin büyük sorunu olduğunu belirten Pekdoğan, her yıl binlerce vatandaşın trafik kazasında yaşamını yitirdiğini bildirdi. 112 Acil Merkezi’nde bulunan görevlilerin hayat kurtardığını ve bunun önemli bir görev olduğunu belirten Pekdoğan, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten memnun olduklarını belirten çalışanlar ise Pekdoğan’a yerel seçim çalışmalarında başarılar dileyerek destek vereceklerini belirttiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Başa dön tuşu