Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Rüzgarımızı kesemeyecekler’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan; bazı haber sitelerinde Pazar günü  “Saadet Partisinde siyasi hayatını sürdüren Musa Ateş, 300 kişi ile MHP’ye destek verdi” başlığı ile yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığı, yalan haber olduğu belirtti.‘BİZİM ÜYEMİZ DEĞİL’

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan’ın, yaptığı açıklamada söz konusu haberde adı geçen Musa Ateş ve diğer şahısların, Saadet Partisi ile alakalarının olmadığını, haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Başkan, “Pazar günü birkaç internet sitesinde Kırıkkale’de Saadet Partisinde siyasi hayatını sürdüren Musa Ateş, 300 kişi ile MHP’ye destek verdiğine dair haberlere yer verilmiştir. Bu haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Adı geçen Musa Ateş ve diğer şahıslar, partimizde siyaset yapmayı bırakın üyelikleri dahi bulunmamaktadır.  Bu şahısların partimizle hiçbir ilgileri yoktur. Musa Ateş’in Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Parti Üyelik Sorgulamadaki 24.02.2014 ( Demokrat Parti-Kırıkkale Delice Teşkilatı 2003/1 dönem aktif üyesidir) tarihi itibariyle belgesini  sunuyoruz. Yayınlanan son anketler ve partimize olan teveccühün artması belli ki bazı odakları harekete geçirmiş ve asılsız haberlerle, insanlarımızın kafası karıştırılmak istenmektedir. Binlerce teşkilat mensubumuzun katılımıyla 08 Şubat 2014 tarihinde yaptığımız Geniş katılımlı Gençlik Şölenimizde, partimizin Belediye hedefine yaklaştığının ispatı olmuştur. Saadet Partisinin rüzgarını asla kimseler kesemeyecekler ve Allah’ın izniyle Yerel Seçimde ipi biz göğüsleyeceğiz. Şunu açıklıkla ifade etmek isteriz ki, bizler bu milletin aslıyız. Yaşadığımız tüm gelişmeler bizim haklı olduğumuzu göstermiş ve Milli Görüş hareketine duyulan özlemi ortaya koymuştur. Hiçbir oyun, tezgah, manipülasyon bu sonucu değiştiremeyecektir” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan
Hasan
25 Şubat 2014 16:37

Birileri apaçık sahtekarlık yapıyor.Ne yapmaya çalıştıklarını herkes biliyor.Bunu yapanlar AKP’ye çalışıyorlar.Seçimi Saadet Partisinin kazanacağını biliyorlar.Seçime kadar nasıl engelleriz diye çaba sarfediyorlar.Zafer yakındır inşallah az kaldı.Kırıkkale özlediği hizmetlere Mahir Yılmaz ile kavuşacak.

Başa dön tuşu