Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Birilerinin uykuları kaçıyor’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de gövde gösterisi yapan Milli Görüşçüler, Kırıkkale’ye Saadet Bayrağı dikeceklerine and içti. 30 Mart akşamı Kırıkkale Belediye Başkanlığı koltuğunu kendisine teslim edeceklerini attıkları sloganlarla gösteren halkın büyük teveccühü ile karşılaşan Başkan Adayı Yılmaz, Kırıkkale’de 20 yıldır var olan beceriksiz belediye yönetiminden halkı kurtarmak için bu yola çıktıklarını söyledi. “YILMAZ  İSMİNDEN BİRİLERİNİN UYKULARI KAÇIYOR”

Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan, “Mevcut yönetimin hizmet anlayışından halkımız rahatsızdır. Bunların hizmet anlayışında halk mevcut değildir. Biz halk için hizmet anlayışına sahip bir belediyecilik ve belediyeden bahsediyoruz. Bizim bahsettiğimiz konulara bunların ufukları bile yetişemez. Türkiye’ye belediyeciliği bizim kadrolarımız öğretmiştir. Sosyal belediyeciliği, rüşvetsiz, hak ve halk için yapılan Belediyeciliği ancak ve ancak Saadetli belediyeler yapabilir. Biz bazılarının hayal bile edemeyeceği hizmetleri yapmaya geliyoruz. Gördük ki “Mahir Yılmaz” ismi birilerinin uykularını kaçırıyor” dedi.

SİYASET ÖNCELİKLE SAMİMİYETTİR

Kırıkkale’nin artık hizmet istediğini ifade ederek sözlerine başlayan Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, “Kırıkkale’yi bu yönetimin sığlığından ve sığ anlayışından kurtarmanın zamanı gelmiştir. Biz Bismillah diyor ve Kırıkkale’de yaşayan insanlarımızın sağduyusu ve Milli Görüşün Tecrübeli kadrolarına güvenerek yola çıkıyoruz ve biliyoruz ki bu sefer, Kırıkkale’de sağduyu galip gelecek. Bugün yaşadığımız kentte insanımız mutlu değil. Hamdolsun önümüze sandık geldi 31 Mart sabahı insanımızın yüzü gülecek. Kırıkkale’miz birilerinin sığ anlayışından kendini kurtaracak,  yeni bir yönetimle, bizim yönetimimizle, vizyonu; Dünya kenti olan bir kent olma yolunda ilk adımını 30 Mart’ta sandık başında atacak. Bu yüzden ben Kırıkkale’ linin sesine ve içtenliğine inanıyorum. Sözünüzün gücüne ve değerine inanıyorum. Bunun için her sözünüzü ve fikrinizi can kulağı ile dinlemek ve ortak geleceğimize katkısını temin etmek istiyorum. Bu sözleri büyük bir içtenlik ve samimiyetle söylüyorum. Çünkü ben, siyasetin öncelikle samimiyet olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

LİDER KIRIKKALE VİZYONU

Milli Görüş belediyeciliğini anlatan Yılmaz, “Artık Kırıkkale’mizin 5 yıllık, bir türbülansa daha girmeye takati kalmamıştır. Biz, insanımızın mağdur olduğu hizmet eksikliklerini bir vizyon değil, vazife olarak görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Belediyecilik değişen ve gelişen küresel çağda sadece asfalt dökme, çöp toplama, kaldırım restorasyonu veya park bahçe hizmeti yapmaktan çıkmıştır. Klasik belediyecilik hizmetlerinde başarılı olamayanlar, Kırıkkale´ye yetememiştir, yetemezde. Milli Görüş Belediyeciliği markadır. Bu hizmetleri bizim markamız içerisinde vaat etmemiz gülünç olur. Bu hizmetlerin yerine getirilmesinin vaat edilmesi, herhangi bir kampanyanın taşıyıcı sloganı veya belirleyicisi olmaz, olamaz, olmamalı. Yine herkes bilir ki Sosyal Belediyecilik hizmetleri bizimle başlamıştır ki bunlar; Yaşlı bakım evleri, Kadın lokalleri, gençlik merkezleri,  çocuk kreşleri, meslek edindirme kursları, teknik eğitim kursları, sosyal yardım sübvansiyonları, gıda yardımları, Ramazan Çadırları, evde bakım hizmetleri, festival, konser, sergi türü sosyal ve kültürel etkinlikler v.b. çalışmalardır. Milli Görüş Belediyeciliği bu alanda da liderdir. Ama bu saydıklarım bizim için esas olan değildir. Bu saydığım hizmetler Milli Görüş belediyeciliğinde zaten rutindir, doğal vazifedir. Biz bölgesinde lider, dünyaya açılan bir Kırıkkale vizyonunun heyecanı içindeyiz.

İNSANA HİZMET SÖZÜ

Bu seçim sürecinde, projelerimizi ortaya koyduğumuzda, bu çok net anlaşılacak. Artık Kırıkkale´yi efsanevi icraatlarla buluşturmanın vakti çoktan gelmiştir. Bizler Kırıkkale 2019 vizyonumuzu hemşerilerimizin beğenisine sunmakla yetinmeyip, ayağı yere basan projeler ortaya koyacağız. Biz bu seçimde milletimizin görüşlerini ve önerilerini de dikkate alarak Kırıkkale vizyonu sunacağız. İnsanımıza hizmet sözü veriyoruz herkes bilir ki bizim için söz namustur. Ve herkes bilir ki biz tutamayacağımız sözleri vermeyiz. Tarafsız, partizanlık yapmayan, yandaşlarını kayırmayan, , halka hizmetlerin ulaşmasında adil ve eşit davranan bir yönetim gereklidir. Kentte yaşayan her yaş gurubu için o kenti yaşanabilir kılan, ekonomik, fiziksel, çevresel, kültürel ve sosyal tüm koşulları hazırlayan bir çalışma gereklidir. Yoksulu, yetimi, yaşlıyı ve kimsesizi gözetecek, halkın dertlerine ortak olacak, onlara sıcak bir kucak açacak, şefkatli, sosyal belediyecilik zihniyeti gereklidir. Yapacağımız her faaliyet, kuracağımız her kurum, bu şehrin birer değeri olacaktır. Çünkü bu inancı bize aşılayan Kırıkkale’ye ve siz değerli Kırıkkalelilere borcumuz var. Herkesin tek bir hedefe kilitlenip Kırıkkale’nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Saadet bayrağını belediyeye dikmemiz gerekir” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan
Hasan
25 Şubat 2014 16:29

Hayırlı Olsun Saadet’e.Bu seçimde oylarımız Saadet Partisine inşallah.

mustafa
mustafa
25 Şubat 2014 15:11

SAADET YÜRÜYOR, MAHİR GELİYOR.Şu yorum yazan arkadaşların hazımsızlığı bu kadar olur işte daha önce SAADET bayraklarını indirdiler şimdide GEZİCİ akıllarınca yorum yapıyorlar. Siz önce gidin petroldeki, yollarda yapılan, kaldırım belediyeciliğinizi hatırlayın. Bu iş MİLLİ GÖRÜŞ belediyeciliğidir.

ahmet
ahmet
25 Şubat 2014 10:55

allahın ıznı ıle o makama koltuga yakısan kırıkkalemıze hızmet eden durust ve yıgıt baskan pekdogana nasıp edecek rabbım yar ve yardımcısı olsun

Başa dön tuşu