Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Allah bu millete bir daha 15 Temmuz gibi ihanetler yaşatmasın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü Kırıkkale’de çeşitli etkinliklere anıldı. Etkinlikler kapsamında şehitlik ziyareti yapılarak şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı. Ziyarette konuşan Vali Haktankaçmaz “Rabbim bu millete bir daha 15 temmuz gibi ihanetler yaşatmasın” diye konuştu.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri sabah Şehitlik ziyaretiyle başladı. Şehitlik ziyaretinde protokol üyeleri şehit aileleriyle sohbet etti, şehitlerin mezarlarına karanfiller bıraktı. Nur Camiinde mevlid-i şerif ve hatim duasıyla devam etkinlikler kapsamında Büyükşehir Parkında 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi açıldı. Etkinlikler kültür merkezinde Hâkimiyet milletindir oratoryosu ve tiyatro gösterisi ile devam etti. Saat.21.00’da ise Cumhuriyet ve demokrasi meydanında 15 Temmuz nöbeti tutuldu.

 

BU MİLLET ŞEHİTLERİNİ UNUTMAZ

Şehitlik ziyareti sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz “Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma etkinlikleri kapsamında şehit yakınlarımızla bir araya gelerek şehitliğimizi ziyaret ediyoruz. Allaha şükür bu millet şehitlerini, gazilerini unutmadı unutmaz. Bunun için bu millet o denli sıkıntılara, o kadar ihanetlere rağmen dimdik ayakta. Bu vesileyle birkez daha bu vatan için, bu bayrak için şehit düşmüş tüm kahraman şehitlerimi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim bu millete bir daha 15 temmuz gibi ihanetler yaşatmasın” dedi. Şehitlik ziyaretinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, askeri erkan, il müdürleri, siyasiler ve şehit aileleri de hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x