Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

13 bin 681 KG atık geri dönüşüme gönderildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette Sıfır Atık projesi hakkında bilgiler veren İl Müdürü Atar, Valilik hizmet binasında bu zamana kadar toplamda 13 bin 681 KG atık ile 278 litre bitkisel atık geri dönüşüme gönderildiğine vurgu yaptı.

VALİLİK HİZMET BİNASINDA

Kırıkkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, İl Müdür Yardımcısı Turgut Ünal ve Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Gülseren Türkmen, Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret ederek  Dünya Çevre Gününü kutladılar. Ziyarette Sıfır Atık projesinin Kırıkkale’deki ilerleyişi hakkında bilgiler veren İl Müdürü Atar “Proje kapsamında valiliğimiz hizmet binasında bugüne kadar 11 bin 660 KG kağıt, 1264 KG plastik,  688 KG cam, 129 KG metal olmak üzere toplam 13 bin 681 KG atık ile 287 litre bitkisel atık yağ geri dönüşüme gönderilerek çevre kirliliğinin önlenmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlanmıştır.  öğrencilerimizin, çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda bilinçlendirilmesi için 10 okulda 686 öğrencimize Sıfır Atık ve Çevre Bilinci eğitimleri verilmiş, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da eğitimler devam edecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x