Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Mülki idareler kararnamesi yayımlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı mülki idareler kararnamesi yayımlandı. Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameye göre Kırıkkale’ye bir vali yardımcısı ve 2 kaymakam ataması yapıldı.

KIRIKKALE’DE YAŞANAN DEĞİŞİKLİKLER

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. Buna göre Keskin Kaymakamlığı görevinden Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine getirilen Vali Yardımcısı Muammer Köken Mersin Mut Kaymakamlığına, Kırıkkale Vali Yardımcılığına Amasya Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş, Keskin Kaymakamlığına Bitlis Vali Yardımcısı Tekin Erdemir, Bahşılı Kaymakamlığına Diyarbakır Hukuk Müşaviri Ahmet Altun, Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin Çankırı Çerkeş Kaymakamlığına atandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x