2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Ahmet Önal Millet İttifakı Partilerini Ziyaret Ettti

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, Millet İttifakı partilerini ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, Millet İttifakı partilerini ziyaret etti.

SEÇİM GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

2018 Yılında seçilerek başarılı bir dönem geçirip tekrar aday olan Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, milletvekili adayları ve parti kurmaylarıyla birlikte, Millet İttifakına ortak olan partileri ziyaret etti. İYİ Parti, Deva Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Partiyi ziyaret eden Önal, ittifak ortağı olan partilerin kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulundu. Partilere beraberinde ki heyetle nezaket ziyaretinde bulunan Önal, başta seçim güvenliği olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Deva, Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti Kırıkkale’de aday çıkartmama ve Cumhuriyet Halk Partisini destekleme kararı almıştı. Ziyaretlerde partilerin çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

PARTİLERDEN TAM DESTEK

Genel Merkezler düzeyinde Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti milletvekili adaylarını, çeşitli bölgelerde CHP listesinden aday gösterme kararı almış, diğer bölgelerde ise CHP’yi destekleme noktasında anlaşılmıştı. İttifak Partileri, Kırıkkale’de CHP listesine isim vermezken, Cumhuriyet Halk Partisini destekleme kararı almışlardı. Genel merkezlerin kararına tam riayet eden Kırıkkale’de ki ittifak partileri, aday listeleri açıklandıktan sonra CHP’yi destekleyeceklerini kamuoyuna deklare ettiler. Önal’ın ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade eden ittifak üyeleri, Kırıkkale’de birlik beraberlik içerisinde seçim sürecini geçireceklerini ve Millet İttifakının iktidarı için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ettiler.

Haber: Çağlar Atmaca

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x