Genel

AK Parti’de aday tanıtım tarihi belli oldu

AK Parti'de bazı büyükşehir adaylarının 27 Aralık'ta yapılması planlanan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklanması bekleniyor. Aday tanıtım toplantısı ise 15 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’de bazı büyükşehir adaylarının 27 Aralık’ta yapılması planlanan AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklanması bekleniyor. Aday tanıtım toplantısı ise 15 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Siyasi partilerin yerel seçim için hazırlıkları sürüyor. Partilerde adayların netleşmesi beklenirken AK Parti adayları için tanıtım toplantısının 15 Ocak’ta yapılacağı belirtiliyor.

Belediye başkanlarının netlik kazanması 27 Aralık’ta yapılması planlanan AK Parti Grup Toplantısı’nda olacak. O toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bazı büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

15 OCAK AK PARTİ İÇİN SEMBOLİK BİR ANLAM TAŞIYOR

Aday tanıtım toplantısının 15 Ocak’ta yapılacak olması AK Parti için sembolik bir anlam taşıyor. Bu tarih Erdoğan’ın 1994 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığı gün olarak biliniyor.

AK Parti, seçim kampanyasını İstanbul odaklı şekillendirecek ve kentsel dönüşüm, kampanyanın ana ekseni olacak. Partinin seçim sloganları ise “Yeniden İstanbul”, “Gerçek Belediyecilik” ve “Sen ben yok, biz var” şeklinde öne çıkacak.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x