Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Aday Adayı Tabak’tan Esnaf Ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin siyaset ve fikir hayatının tanınmış isimlerinden, merhum Asım Uçakkuş’un kızı, uzun süre Ankara Büyükşehir Belediyesi ve RTÜK’te Bürokrat olarak çalışan, bu hafta başında Aday Adaylığı için memuriyet görevinden istifa eden tecrübeli belediyeci Ekonomist Şeyma Ülkü Tabak, sahalara hızlı indi.

HABER: TAHİR ERDEM

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Otomatik taslak – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığına yoğun bir katılım ile giderek aday adaylığını açıklayan Tabak, İl binasındaki basın açıklamasının hemen ardından, beraberinde Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Dilara Sina Tabak ile Hüseyin Kahya Parkı ve Zafer Caddesi esnafını ziyaret etti.

Hüseyin Kâhya Parkı ve Zafer Caddesi esnafının ‘‘ Kırıkkale’mize kadın eli değecek olması hepimizi heyecanlandırdı, sizlere olan desteğimiz tam’’ diyerek karşıladığı TABAK yaptığı açıklamada ‘‘ samimiyeti ile beni bağrına basan babaocağım Kırıkkale’mizin esnafında ahilik geleneği halen devam ediyor. Gönlü güzel esnafımıza söz veriyorum. İnşallah Parti Delegelerimizin teveccühleri, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin tensipleri ile aday adaylık sürecimiz adaylıkla devam ederse, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin desteği ile Belediye Başkanlığımız döneminde, Esnaf Meclisleri kurarak, Esnafımızın yönetime doğrudan katılımını sağlayacağız. Katılımcı demokrasiyi önemsiyorum. Ortak akıl, başarının anahtarıdır. Esnaf Kardeşlerime samimi karşılamaları için teşekkür ediyorum’’ dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu