Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

AK Parti’nin adayı Saygılı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamuoyunun merak ettiği sorunun cevabı belli oldu. AK Parti Kırıkkale’de Yerel Seçimlere Mehmet Saygılı ile girecek.

RESMİ AÇIKLAMA SALI’YA

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan görüşmede Mehmet Saygılı ismine karar verildiği öğrenildi. Resmi açıklamanın ise Salı günü grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı öğrenildi. Saygılı tebrikleri kabul etmeye başladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
19 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ahmet
16 Ocak 2014 20:06

gümbür gümbür geliyor mahir yılmaz geliyor inşallah.

erkan karaca
erkan karaca
5 Aralık 2013 00:16

mehmet saygılı beyin adaylığı Yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Sn. Mehmet Saygılı’nın tanıtımı ve açıklaması yapılacak . İstanbul’daki bütün Kırıkkale ‘li hemşerilerimiz davetlidir!!

Yer: Haliç Kongre Merkezi İstanbul
Tarih: 05.12.2013
Saat: 10:00

kırıkkalemize hayırlı olsun diyorum ve mehmet beyin hakkında burada asılsız yorumlar yazan arkadaşlar Allah , zulme uğrayanlar dışında kötü sözün açıkça söylenmesini sevmez.Allah işitendir bilendir. (Nisa Suresi 148) unutmayın lütfenn..

ismail ÖDEN
ismail ÖDEN
4 Aralık 2013 02:55

ARKADAŞLAR MEHMET SAYGILIYI ÇOK YAKINDAN TANIYAN BİR İNSAN OLARAK DİYORUM Kİ; MEHMET SAYGILI KIRIKKALEMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS OLDU. KENDİSİ SON DERECE DÜRÜST, ÇALIŞKAN HELALİ ,HARAMI BİLEN İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN BİRİDİR.İNŞALLAH SEÇİM SONRASINDA ÇALIŞMALARININ GÖRÜNCE NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLAYACAKSINIZ.AKP SON DERECE AKILLI BİR ADAY TERCİHİ YAPMIŞTIR.HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

Gerçek Kırıkkaleli
Gerçek Kırıkkaleli
3 Aralık 2013 21:12

Sayın Başbakanım eğer Kırıkkale’yi kaybetmek istemiyorsanız Beşir Atalay’ın adamını değil Kırıkkale’nin istediği adamı aday olarak göstermelisiniz. Bu da Mahir YILMAZ’dır. AKP’den olmazsa Saadet’ten koyar yine de alır Mahir Başkan!!!

selim ibrahim
selim ibrahim
3 Aralık 2013 14:33

ak partinin adayını buzamana kadar resmi açıklamamsının sebebini siz haber71 ailesinden tarafsız yayın yapan haber71 ekibinden ögrenmek haber olarak görmek istiyoruz saygılar ve sevgilerle

salih
salih
2 Aralık 2013 14:31

Beşir ATALAY mesaj ilemi bildirdi adam önceden anaplı şimdi olmuş akp li nolcak kırıkkaleye dayatma işte beşir bey tmm sensin hadi bakalım olay bitti AKP KIRIKKALEDE KAYBEDER,ona atacağıma saadet partisine atarım daha ii

Muzaffer BULUT
Reply to  salih
4 Aralık 2013 19:17

Ak partililer Uzaydan mı geldi;Onlarında temeline bakarsan ya MHP li,Ya Dyp li,ya Anavatan Partili.

salih
salih
2 Aralık 2013 14:29

Anlamadığım şu ki AKP nin WEB sitesinde açıklanan adaylar arasında kırıkkale yok neye dayanarak gündeme oturdu Syn Beşir Bey sözüylemi yoksa kısa msj ile mi bildirdi adam önceden anaplı şimdi olmuş akp li nolcak kırıkkaleye dayatma işte beşir bey tmm sensin hadi bakalım olay bitti AKP KIRIKKALEDE KAYBEDER,ona atacağıma saadet partisine atarım daha ii

Muzaffer BULUT
2 Aralık 2013 13:27

Sayın Başbakanın almış olduğu karara saygı duyacaksınız,Keskinliler denmiş Sayın Atalay da Keskinli Keskinli olarak o bile sizi desteklemezken Neyin Peşindesiniz?Gelelin Pekdoğana zamanında oda Belediye Başkanlığı yaptı,Halk gördü sonuç yok hal böyleyken İktidarda sözü geçmeyen bir partinin Belediye başkanı olmak demek o ile 5 yıl çivi çakılmayacak demek.
Gelelim Ak partililere zamanında demekki iyi çalışmamışsınız ki sizin istediğiniz birisi seçilsin,Başbakan ne derse o seçilir.Ak partinin şuan içinde MHP lide var anavatan partilide var, adı üstünde siyaset bu Adayların geçmişlerine bakın hepsi sıkıntılı miladını doldurmuş kişiler Alın size Adam gibi adam Dürüst namuslu Allah yolunda ilerleyen bir aday Sayın Mehmet Saygılı,Adayıon soyismine Bakın Saygılı Demekki sizde önce saygılı olmayaı bileceksiniz.

ABDURRAHMAN SÜLEYMANOĞLU
ABDURRAHMAN SÜLEYMANOĞLU
2 Aralık 2013 12:55

BEŞİR BEŞİR BEŞİR NE BU ARKADAŞ VKIRIKKALENİN SAHİBİMİ BEŞİR HEP ONUN GÖSTERDİĞİ ADAMLARMI ADAY OLACAK VERMEM AKPARTİYE OY FELAN YOK
HEM BEN BU ADAYIN AÇIKLANMASINIDA GERÇEKCİ BULMUYORUM BALON GİBİ GELİYO BANA

Ömer EKİNCİ
Ömer EKİNCİ
2 Aralık 2013 08:26

Yazıklar olsun böyle anaplı bi adamı aday yaptılar ömründe akpartiye oy vermemiştir kaç yıldır akpartiye oy veriyorum ama bu sefer olmaz kırıkkaleyi yaktılar işletmeci esnaf belediyecilik den ne anlar yukarıdaki adamlar keyif sürsün halk sefalet yaşasın veli gitti bu geldi kırıkkale bi 5 yıl daha geriler daha bişey söylenmez olan halka olur ağalar paşalar cebini doldurur

Başa dön tuşu