Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Allah bu millete zeval vermesin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çözüm/çözülüm,açılım,barış projesi,kardeşlik projesi adına ne derseniz deyin.
Şu anki geldiğimiz duruma bakın.Bu lanet süreçten önce Pkk ülkemiz içinde özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgemizde bir terör olayı yaptığında,gerek devlet yöneticileri gerekse yazılı görsel medya şöyle diyordu;Kuzey Irak sınırımızdan ülkemize sızan bir grup Pkk lı terörist olay çıkarıp geldikleri yerden kaçmışlardır……mealinde haber yapılırdı.
Peki şimdi;hiç böyle sızmadan bahsediyorlar mı?
Hainler güya Çözüm/Çözülüm süreciyle silahlarını bırakıp ülke dışına çıkacaklarına,devlet erkanı “Megri megri” şarkı söylerken,ülkemizin kurucu Lideri ile özdeşleşmiş Dolmabahçe Sarayı’nda EŞKİYALARIN SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN HAVASINDA PROTOKOLLER İMZALARKEN, O eşkıyalar “aaA cambaza bak” diyerek seni oyalamış,kendisi ülke içinde bir taraftan yerleşik düzene geçerken, bir taraftan da şehirleri silah ve patlayıcılarla doldurmakla meşgul olmuşlar.
Çıkan olaylara bir bakın,hepsi ülkemiz içinde olan şeyler.
Kulp,Cizre,Yüksekova,Silopi,Çukurca,Lice,Nusaybin,Eruh,Varto,Şemdinli,Bulanık,Silvan.Buralar ülkemiz toprakları,ama eşkiyalar buralarda kurtarılmış bölge derdindeler.
Yani atı alan Üsküdar’ı geçmiş bile.
Korkarım tüm Millete rağmen kişisel hırslarını önceleyenler Ülkemizi ateşe atmaktan çekinmiyorlar. İşte çok güzel şeyler olacak diyerek büyük bir şaşayla başlattıkları sürecin geldiği nokta.
Bu süreçten önce ne diyorlardı Pkk lı eşkiyalar,Doğu bizim
Şimdi ne diyorlar;Doğu bizim Batı ikimizin.
Allah bu Millete zeval vermesin

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu