Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Aileler Tanışıyor Kaynaşıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yörük Türkmen Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ‘Aileler Tanışıyor Kaynaşıyor’ pikniğinin bu yıl 3’ncüsü yapıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

‘Aileler Tanışıyor Kaynaşıyor’ pikniği bu yıl Hacılar Sosyal tesislerinde yapıldı. Dernek üyelerinin aileleri ile birlikte katılım sağladığı programda derneğe yeni üye olan aileler ile eski üyeler tanışıp kaynaştı.

Dernek Başkanı Çetin Özyön “Güçlü ve etkin bir dernek olmanın yolu dernek üyelerimizin aralarında sıkı bir bağ oluşturmak, acı ve tatlı günlerimizde birbirimize destek olmaktan geçiyor. Amacımız Kırıkkale’nin tanıtımına katkıda bulunacak, gelenek ve göreneklerimizi çocuklarımıza aktarabilecek etkin ve güçlü bir Derneği gençlerimize miras bırakmaktır” diye konuştu.

Bağlamaları ile Mesut Dönmez, Ali Alkaç, Keman ustası Ümit Canbolat canlı müzik performansları ile programa renk kattılar. Kırıkkale Mutfağının eşsiz lezzetleri ve sunumları ile sofraları donatan Dernek üyesi bayanların maharetleri takdire şayandı.

Dernek Başkanı Çetin Özyön ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağlayan tüm üyelere ve Sosyal Tesislerinin kapılarını açan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve Belediye personellerine teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu