Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Altunbilekler’de geleneksel iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Altunbilekler AVM Geleneksel İftar programını bu Ramazan’da da tekrarladı.

Ortadoğu’daki savaş bitmeli

Altunbilekler AVM’de gerçekleştirilen iftar programına, Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek Ortadoğu’da süren savaşın Ramazan ayı içerisinde bitmesini temenni ederek, davete katılanlara teşekkür etti.

Nur Camii’ye önemli katkı sağlandı

Altunbilekler AVM’de düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Vali Ali Kolat; “Ramazan’ın getirdiği rahmet ve bereketi, ülke olarak hep beraber yaşıyoruz. Bütün İslam Aleminin de huzur ve güven içerisinde olmasını temenni ediyorum. Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kırıkkale’miz de örnek olabilecek bir çalışma içerisindeler. Hem kendileri kazanıyorlar hem de Nur Camiinin kazanmasına vesile oluyorlar. Nur Camiinin temelinin atılmasında, buranın kiralanması ve kirasının peşin ödenmesinde önemli katkıları oldu.

Ramazan sağlık huzur ve mutluluk getirsin

Önemli olan huzur ve güven içerisinde kul hakkını da gözeterek ve insanlarında memnuniyetini kazanarak, hizmet edebilmektir. Böyle güzel hizmetleri sürdürebilenlere ne mutlu. Biz Altunbilekler AVM’yi de bu anlayış içerisinde görüyoruz. İftar vesilesi ile bizleri de bir araya getirdiler. Burada güzel dostlarımızı ve arkadaşlarımızı bir arada görüyoruz. Bu vesile ile bizleri bir araya getirdikleri için ve bu güzel iftar programını düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayının hepinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum“ dedi. Daha sonra, Altunbilekler AVM de düzenlenen iftar programı İl Müftüsü Bekir Gerek’in yaptığı yemek duası ile sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu