Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Amacımız Hizmet etmek

Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti 27’nci dönem Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ahmet Baykal, hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti 27’nci dönem Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ahmet Baykal, hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

TECRÜBELERİNİ KIRIKKALE İÇİN HARCAYACAK

AK Parti 27’nci dönem Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ahmet Baykal, yaptığı açıklamada, “Bizim amacımız davamızı daha ileriye taşımak olacaktır. Seçilsem de seçilmesem de, her zaman milletim ve devletim için çalışma sergileyeceğim. Amacımız davamızı daha ileriye taşımak olacaktır. İnşallah bizlere fırsat verilirse tecrübemizi Kırıkkale için harcayacağız” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ OLAN KIRIKKALE’YE ÜLKEMİZE HİZMET

Kırıkkale ve ülkemizin yanında çalışma sergileyeceğini belirten Baykal, “Aday adaylarının çok olması iyi bir şey. Ben mutluluk duyuyorum, bir şeyde ne kadar çok talep olursa yarış daha güzel geçer. Daha kaliteli bir aday çıkar. Kim seçilirse seçilsin, hayırlı olmasını diliyorum. Burada önemli olan hizmet. Önemli olan Kırıkkale’ye ülkemize hizmet. Burada asla kişisel bir menfaat söz konusu değildir. Böyle bir şeyde bizler talepte bulunmadık. Bizler Kırıkkale’yi seviyoruz. Kırıkkale’ye hizmet etmek için aday adayı oldum” dedi.

TARİHİ BİR SEÇİM

2004 yılında yapılan yerel seçimlerde de aday adayı olduğunu hatırlatan Baykal, “Davamız için aktif olarak çalışmaktayım. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın izinde ve göstermiş olduğu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemiz için çok önemli bir nokta. Bu tarihi seçimde ülkemiz ve milletimiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağım” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x