Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Amblemlere dikkat edin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu seçmenleri oy pusulası hakkında uyardı.DYP UYARISI

Eroğlu sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait sayfadan seçmenlere oy pusulası hakkında uyarılarda bulundu. Vatandaşların ambleminde kırat simgesi bulunan diğer partilerle Demokrat Parti’yi karıştırmamaları gerektiği yönünde uyarılarda bulunan Eroğlu, “Demokrat Parti’ye dönüştürüldükten sonra kapatılan Doğru Yol Partisi ile pusuladaki Doğru Yol Partisi aynı değildir. Bu parti oy pusulasında 4’üncü sıradadır.

OYUNUZ BOŞA GİTMESİN

Bir diğer benzer ambleme sahip parti ise MYP’dir ve 11’nci sıradadır. Bu partileri Demokrat Parti zannedip oyumuzu heba etmeyelim. Demokrat Parti oy pusulasında 13’üncü sıradadır. Tüm seçmenler bu konuya dikkat etmeli ve oylarını Demokrat Parti’ye verecek seçmenler partimizin amblemini iyi ezberlemelidir. Bir anlık dikkatsizlik oyunuzun boşuna gitmesine neden olabilir” dedi.

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN

Eroğlu vatandaşları oy kullanırken vicdan muhasebesi yapmalarını dile getirerek, “Kırıkkale’nin durumu ortada. Adaylar da ortada. Kırıkkaleliler ellerini vicdanlarına koyarak oylarını kullanmalıdır.  Artık Kırıkkale’nin kaybedecek 5 yılı daha yok. Kırıkkale’mizi birçok ilçeden bile kötü duruma getirenlere de sandıkta cevap vermelerini diliyoruz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu