Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Askeri personele intihar eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından İntihar Girişimlerini Önleme Faaliyetleri kapsamında askeri personele intihar konusunda eğitim verildi.EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Programları Birimince;  Kırıkkale genelinde ‘İntihar Girişimlerini Önleme Faaliyetleri’ kapsamında il ve ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı personel ve askerlere yönelik intihar konusunda eğitim çalışmalarına devam ediliyor.

AYDA 2 KEZ EĞİTİM

Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden konu hakkında yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Eğitimler ayda 2 kez olmak üzere planlanmış olup mayıs ayında bitirilmesi hedeflenmektedir. Ocak ayında Yahşihan ile Bahşili, Şubat ayında Karakeçili ile Çelebi, Mart ayında ise Keskin ile Balışeyh İlçe Jandarma Komutanlıkları personel ve askerlerine Psikolog Esra Bakçepınar ve Sosyal Çalışmacı Hilal Bilgin tarafından eğitim verilmiş olup askerlerin yoğun ilgi gösterdikleri gözlemlenmiştir. Jandarma personeli ve askerlere yönelik eğitimler bittikten sonra ilimiz genelinde emniyet müdürlüğü personeline ve tüm lise öğrencilerine yönelik intihar konusunda eğitimlere başlanacaktır”

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu