Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Vatandaşın duasını almak için bu yola çıktık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi esnafını ziyaret etti

EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Sanayi sitesini ziyaret eden Saygılı, Kırıkkale’nin gelişimi ve istikrarın devam etmesi için AK Parti’nin devam etmesi gerektiğini ifade etti. Saygılı, “Biz vatandaşımızın hayır duası için bu yola çıktık. Allah’ın izni sizlerin desteği ile bu göreve gelirsek eğer, sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız” ifadesinde bulundu.

BİRÇOK PROJE ÜRETTİK

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Şehirleşme adına birçok proje ürettik. İnşallah bu projelerin hepsini hayata geçireceğiz. Bizim en büyük projemiz Kırıkkaleliyim diyebilmek. Hep birlikte bu şehri geliştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Projelerimiz Kırıkkale’nin gelişimi için çok büyük önem arz ediyor. Kentleşmek adına atılan adımlarımızın bir kaçıdır. Birlik içinde, çocuklarımızın geleceği için çalışacağız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
7 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
keskinli
keskinli
29 Mart 2014 16:32

Tamamen yalan.koskoca başbakan yardımcısı kırıkkaleden aday olduğunu birilerinden mi öğrenecek.başbakan arar söyler veya toplantıda konuşulur bunlar.Dürüst olun BAKANIMIZA çamur atmayın.

KESKİNLİİİ
KESKİNLİİİ
28 Mart 2014 09:52

Tarafsız diyerek bir keskinli olarak her gün takip ediyorum sizi 13 Yıldır gurbetteyim .. Beşir Atalayın Kırıkkale ile ilgili söylediği Kıytırık kelimesiyle alakalı neden bir haber göremedim sizde mi saf değiştirdiniz yoksa .. Selam ve Dua İle…

Başa dön tuşu