Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Ankara Botox Kliniği

Günümüzde insanlar sürekli olarak farklı nedenlerden dolayı estetik operasyonlarına veya botoks işlemlerine başvurmaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Günümüzde insanlar sürekli olarak farklı nedenlerden dolayı estetik operasyonlarına veya botoks işlemlerine başvurmaktadır. Estetik operasyonlarının yanı sıra botoks işlemleri çok daha basit ve acısız bir uygulamayla yapılmaktadır. Belli bir süre etkisi devam ettikten sonra isteğe bağlı olarak yeniden yaptırılabilmektedir. Ankara Botox Kliniği de çeşitli botox işlemlerinin gerçekleştirildiği kliniklerden biridir. Ancak Ankara Botox sitesinde sunulan hizmetlerden çok botoks uygulamaları konusunda bilgilendirme yapılmaktadır. Buradan da anlaşılacağı üzere klinik kapsamında alabileceğiniz hizmetlerden çok daha fazlası sitede bulunmaktadır.

Son dönemlerde özellikle de diş gıcırdatma sorunu yaşayanlar tarafından diş sıkma botoksu uygulamaları talep görmektedir. Çene botoksu olarak da geçen diş sıkma botoksunun nasıl yapıldığı fazlasıyla merak edilmektedir.

Diş Sıkma Botoksu Nedir ve Nasıl Yapılır?

Diş sıkma botoksu uyku esnasında dişlerini gıcırdatma sorunu yaşayanlar tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Özellikle de sabah uyandığınızda çene ağrısı yaşıyorsanız, diş gıcırdatma probleminiz olabilir. Bu sorun genellikle diş gıcırdatan kişi tarafından değil de çevresindeki kişilerin deneyimlemesiyle ortaya çıkmaktadır. İlerleyen zamanlarda daha büyük bir problemle karşılaşmamak için diş sıkma botoksu uygulaması yaptırabilirsiniz.

Diş sıkma botoksu oldukça basit bir işlem olarak 10 -15 dakikalık bir süreçte tamamlanmaktadır. Etkisi ise 4 – 6 arasında sürmektedir. Ağız içindeki kasların çeşitli bölümlerine 20 – 25 ünite botoks uygulanmaktadır. Herhangi bir acı hissetmeden bu uygulamayı yaptırmanız mümkündür. Böylece diş gıcırdatma durumundan da kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ankarabotox.com/hizmetlerimiz/dis-sikma-cene-botoks-uygulamasi/

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x