Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Ankara’da Kurbanlık Nereden Alınır?

Kurban Bayramı yaklaştıkça herkes de bir telaş başlamaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı yaklaştıkça herkes de bir telaş başlamaktadır. Kurban nereden alınır, alacak olduğumuz yerin hizmetleri nelerdir, güvenilir midir, hijyenik midir, tecrübeli midir gibi sorular insanın aklına takılır. Kurumumuz işte tam da bu sorunlarınız ile ilgili olarak size kurban bayramınızı sorunsuz bir şekilde geçirmeniz için kurulmuş ve hizmet vermekte olan bir firmadır.

Yukarıköy Kurbanlık sitesi sizlere kurbanlık seçiminizden tutunda noter huzurunda kesime hijyenik koşulları tam sağlamaya kadar her anlamda hizmet sunmaktadır. Kurbanlığınız ister tek kesin ister hisseli kurbanlık olsun tüm dini vecibelere uyularak kesilir ve tam olarak hisseler adaletli bir şekilde pay edilir. İslami usuller tam olarak uygulanır ve kimse bu konuda bir tereddüt yaşamaz.

Kurban Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Kurban bayramında kurbanlık alırken mutlaka alış veriş yapacağınız yerin güvenilir olmasına dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda hijyenik ortamlarda kesim imkânı sunan kurumlar size daha iyi hizmet vermiş olacaktır. Aynı zamanda tecrübe önemli hususlar başında gelmektedir. Yukarıköy Kurbanlık ile alacağınız kurbanlık sizlere 41 yıllık tecrübe ışığında sunulmaktadır.

Hijyenik ortamlarda kesilen kurbanlar sayesinde hem etiniz korunduğu gibi hem de sağlığınız korunacaktır. Sizin memnuniyetiniz bizler için önemli olduğundan her hizmet ve her satış her defasında ilk olarak müşteri çıkarlarını koruyacak şekilde planlanmaktadır. Ankara kurbanlık seçimlerinde kurumumuz tam randevu saatiniz de kurbanlık hayvanınız keser özenle ve büyük bir titizlikle hisselere ayrılarak sizlere teslim eder.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x