Manşet

Aramada Çok Sayıda Uzun Namlu Silah Mermisi Çıktı

Kırıkkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet” suçunu önleme kapsamında çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan operasyonda, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinin bahçesinde yapılan aramada valiz ve poşet içerisinde :

·         2.641 uzun namlu silah mermisi ,

·         1 adet ruhsatsız tabanca,

·         10 litre etil alkol,

·         3 adet alkol yapım kiti ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlere başlanmıştır. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonların azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x