Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Balıkesir Özel Diş Hastanesi’nin Sunduğu Hizmetler

Balıkesir Özel Diş Hastanesi, diş beyazlatma, kanal tedavisi, diş dolgusu, çene cerrahisi, implant ve çocuk diş tedavilerinde önde gelen isimlerdendir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balıkesir Özel Diş Hastanesidiş beyazlatma, kanal tedavisi, diş dolgusu, çene cerrahisi, implant ve çocuk diş tedavilerinde önde gelen isimlerdendir. Düzenli olarak diş kontrolleri için önerilen diş kliniklerinin başında yer alır. Diş tedavileri kadar, estetik gülüş, diş beyazlatma uygulamaları da klinikte yapılmaktadır.

Diş beyazlatma işlemleri son zamanlarda en çok tercih edilen uygulamaların başında yer alır. Diş beyazlatmada kalıcılığın uzun süre devam etmesi için, uygulamayı yaptıran kişilerin, sigara içmeyip, diş bakımlarına özen göstermesi gerekir. Diş hastanesinin bu yönde başarılı uygulamaları bulunur. Bu konuda önerilen, bir hafta süresince asitli yiyeceklerden uzak durulmasıdır.

Balıkesir Diş Hastanesi’nin Çocuk Diş Tedavi Hizmeti

Balıkesir Özel Diş Hastanesi, çocuk diş tedavi hizmeti ile  Balıkesir ve ilçelerinde önerilen diş merkezlerinin başında gelir. Çocukların süt dişleri en çabuk çürüyen dişlerdir. Kanal tedavisi, rutin diş kontrolü için önerilen kliniklerin başında gelir. Klinikte görev yapan diş hekimleri, aynı zamanda çocuk psikolojisi konusunda da eğitim almış uzman kişilerdir.

Çocuklarla iletişimi iyi olan çocuk diş hekimleri, her türlü diş tedavisini rahatlıkla yapar. Ağız, çene cerrahisi, yapısal bozukluklar, diş çekilmesi, florid yöntemleri gibi çok farklı uygulama başarıyla yapılır. Çocukların diş hekimlerinden çekinmeleri yaygın görülen durumlardır. Ailelerin rutin diş kontrolleri için çocuklarını diş hekimine götürmekte zorlandıkları da sıklıkla görülür. Tüm bu konularda Dent266 sitesinden bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

Balıkesir Diş Hastanesi’nin Uzman Kadrosu

Balıkesir Özel Diş Hastanesi, uzman bir kadroya sahiptir. Endodonti, periodantoloji, diş protez uygulamaları gibi özel uzmanlık gerektiren konularda da profesyonel bir ekiple hizmet sunmaktadır. Diş Hastanesinin uzman hekimleri, uzun yıllar görev yapmış deneyimli hekimlerdir. Her diş tedavisi için farklı uzmanlık alanına sahip olan hekimler, hizmet sunar.

Son yıllarda dijital diş hekimliği uygulamaları da oldukça rağbet gören tedavi uygulamalarıdır. Cad cam ve cerad cam sayesinde gelen hastaların, bilgisayar teknolojileri ile en doğru ölçüleri alınmaktadır. Bu sayede birkaç kere ölçü almak için diş kliniğine gidilmeyip, tek seferde en doğru ölçü alınıp retorasyon uygulamaları yapılır.

Balıkesir Özel Diş Hastanesi Çene Cerrahisi

Balıkesir Özel Diş Hastanesi, çene cerrahisi alanında da son derece uzmandır. 20 yaş dişlerinin gömülü olduğu durumlar sıklıkla karşılaşılan diş rahatsızlıklarıdır. 20 yaş dişlerinin çekimi, bazen cerrahi uygulamaları da beraberinde getirebilir. Bu diş çekimleri için klinikten destek alınması önerilir. Çene yapısında yer alan kistler gibi zor operasyonlar için de hizmet verilir.

Çenedeki doğuştan gelen yapısal bozukluklar, ortodonti tedavileri uzun süren diş tedavi uygulamalarıdır. Özel Dent266 Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği, uzman kadrosu ile en zor diş tedavi uygulamalarını en kısa sürede yapacak kliniklerdendir. İmplant tedavilerinde de en son teknoloji uygulanmaktadır.

Kaynak: https://www.dent266.com/

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x