Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Balışeyh Kenan Obası Muhtarından Çagrı

Kenan Beyobası köyü muhtarı Cahit Pehlivanlı hemşehrilerine  seslenerek Köy Mezarlığı çevre düzenini yaptıklarına destek olunmasını istedi .

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kenan Beyobası köyü muhtarı Cahit Pehlivanlı hemşehrilerine  seslenerek Köy Mezarlığı çevre düzenini yaptıklarına destek olunmasını istedi .

Cahit Pehlivanı hemşehrilerine yönelik yaptığı açıklamada şöyle konuştu;Ben köyümüze yakışanı yapmaya devam ediyorum sıra sizlerde Köyümüz Ayvaderesi Yaylası’nda bulunan mezarlığımızda bizlere mal mülk bırakıp giden aile büyüklerimiz ve köy sakinlerimiz yatmaktadır. Atıl vaziyette bulunan mezarlığımızın tel örgü,direkleri ve kapısını yenileyerek,köyümüz adına güzel bir hizmet yaptığıma inanıyorum.Yapılan hizmetlerin devamı için köyümüz insanına ve Pehlivanlılara sesleniyorum.Yardım elli olalım,hayır elli olalım ve yapılacak hizmetlerin devamını sağlayalım Yeni hizmetlerimizin sizlerin destekleri sayesinde olacağına inanıyorum

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x