Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Barış Pınarı gazisine baba ocağında ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye’nin Resulayn bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda YPG/PKK’ lı teröristlerce düzenlenen havan topu saldırısı sonucu yaralanan Kırıkkaleli Piyade Uzman Onbaşı Haydar Kanmaz’ ın tedavisi Kırıkkale’de sürüyor. Yenimahalle’ de ki baba ocağına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, gazi Haydar Kanmaz ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Barış Pınarı Harekâtı’nda teröristlerle girilen çatışmada yaralanan gazi Piyade Uzman Onbaşı Haydar Kanmaz’ı (23) evinde ziyaret etti. 27 Ekim’de Barış Pınarı Harekâtı’nda yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Kanmaz, Gaziantep Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen, İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengü Efetürk, gazi Kanmaz’ı evinde ziyaret etti.

OPERASYON BAŞARILI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Çatışmada yaralandığını belirten Kanmaz, “Birliğimizde 1 asker şehit oldu, operasyon başarılı bir şekilde devam ediyor. Sürmeye de devam edecek. Orada durum gayet iyi” dedi. Vali Sezer ise, “Allah razı olsun, sizlerle gurur duyuyoruz. Allah eksikliğinizi vermesin, ayağınıza taş değdirmesin. Bütün dualarımız oradaki askerlerle birlikte, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Geçtiğimiz günlerde Koyuncu kardeşimiz gazi olmuştu, bugün de sen oldun. Allah sizlerden razı olsun” ifadesini kullandı.

İSMİNİ TAŞIDIĞI DAYISI ŞEHİT OLDU

Anne İsminaz Kanmaz da “Bu bayrakla kardeşim Haydar Çetinkaya’yı 38 yaşında şehit verdik. Her gün gidiyorum mezarına dua ediyorum ve herkese bağışlıyorum. Oğlumun ismi de onun adı. Oğlum, ‘Çocuğumun ismini de Haydar koyalım’ diyor. Ama bir daha koymak istemiyorum” sözlerine yer verdi. Aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da “Barış Pınarı Harekatında yaralanan Kırıkkaleli Hemşehrimiz Uzman Onbaşı Haydar Kanmaz’ı ziyaret ettik. Gazimize acil şifalar diliyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x