Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Başarılarıyla Ön Plana Çıkan İş Adamı PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz

on dönemlerde başarılarıyla ve çıkarmış olduğu kitabıyla ön plana çıkan Yusuf Boz, fazlasıyla merak ediliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son dönemlerde başarılarıyla ve çıkarmış olduğu kitabıyla ön plana çıkan Yusuf Boz, fazlasıyla merak ediliyor. Belirtmeliyiz ki Yusuf Boz, inşaat sektöründe ve gayrimenkul pazarlama alanlarında oldukça donanım sahibi isimlerden biridir. İstanbul’da yaşamını sürdüren Yusuf Boz Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise yurtdışında çeşitli üniversitelerde eğitim alarak bitirmiştir. Şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmaları ve başarılarıyla da kendini kanıtlamış bir iş adamıdır.

Şimdilerde PropertyTR genel müdürü olarak faaliyetlerini sürdüren iş adamı, aynı zamanda bu şirketin kurucusudur.  Bununla birlikte daha farklı işletme ve platformların da hayata geçirilmesini sağlamıştır. Landlord Properties adında bir şirketi daha bulunmaktadır. Bu kapsamda Yusuf Boz genç yaşına rağmen oldukça büyük işlere imzasını atmış diyebiliriz.

Yakın zamanda çıkardığı ‘’Sosyal Medyanın Gayrimenkul Pazarlamasına Etkisi’’ kitabı ile de Yusuf Boz beğenilerin odağında yer alıyor. Kitap içeriği bakımından oldukça kapsamlı ve bilgi içerikli bir şekilde bizleri karşılıyor. Yusuf Boz kitabında gelişen ve değişim gösteren dünya düzeni ile gayrimenkul pazarlamasında meydana gelen gelişimleri aktarıyor. Tüm sektör deneyimi ve birikimini açıklayan iş adamı kitapta modern gayrimenkul pazarlamasının nasıl işlediğini de anlatıyor. Bu bakımdan Yusuf Boz tüm birikimini ve iş deneyimini bu alanda başarılı olmak isteyen herkes için paylaşmaya devam ediyor. Kendisini ve çalışmalarını yakından takip etmek için sosyal medya hesaplarına da göz atabilirsiniz.

Yusuf Boz’un Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/mryusufboz/

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x