Gündem

Orantılı Çene ile Güzelliğinizi Ortaya Koyun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

 

Yüz bölgesinde güzel bir görüntünün ortaya çıkması temelde orantı ile alakalıdır. Yüzde çıkıntılı olan iki bölge burun ve çenedir. Burada oranın doğru şekilde sağlanmış olması aslında güzelliğin de ortaya çıkması sağlamaktadır. Çene dolgusu Ankara uygulaması ile alakalı son dönemlerde ortaya çıkartmakta olduğu başarılı sonuçlar ile Dr. Buket Yıldırım, insanların görüntülerinin güzel olması adına gerekli olan detayların her birinin üzerinde özenle duruyor.

Etkileyici bir çene yapısına sahip olmak gerek kadın gerekse erkekler için son derece önemli konulardan bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. Çünkü çene ile burun arasındaki orantı ne kadar altın orana yakın ise yüzün karakteristik yapısı da o denli ön plana çıkartılmış olacaktır. Daha öncesinde söz konusu çene dolgusu Ankara uygulaması olduğu zaman bu konuda etkili çalışmalar yapılamıyordu. Çünkü yüz için kullanılan dolgu maddesinin çene için de kullanılması demek, istenilen sonuçların ortaya çıkmaması anlamına gelebiliyor. Çenede kullanılan klasik tarzdaki dolgu işlemi sonrasında istenildiği gibi çenenin şekillendirilmesi ya da kaldırılarak daha karakteristik bir görüntü verilmesi mümkün olmuyordu. Şimdilerde ise Dr. Buket Yıldırım tarafından uygulanmakta olan çene dolgusu uygulaması ile beraber ise artık bu konuda herhangi bir olumsuz durumun ortaya çıkması engellenmektedir. Doğru dolgu malzemesinin kullanılması ile beraber oldukça kısa bir süre içerisinde istenilen çene yapısına ulaşmak artık hiç olmadığı kadar kolay bir hale gelmiş oluyor.

 

 

Çene Dolgusunu Kimler Tercih Ediyor?

 

İnsanların çene dolgusu Ankara uygulaması için Dr. Buket Yıldırım’ı tercih etmesindeki en büyük nedenlerin başında, çenelerinde bulunan asimetri sorunu geliyor. Aynı zamanda çene bölgesinde şekil bozukluklarının giderilmesi sırasında cerrahi operasyonlardan kaçınmak isteyenler de yine başarılı bir şekilde yapılmakta olan çene dolgusu Ankara uygulaması ile beraber aradıkları sonuçlara kolay bir şekilde ulaşmayı başarıyor. Kimi insanların çene kısımlarında hacim eksikliği sorunu ortaya çıkabilmektedir. Hacim eksikliği doğuştan var olabileceği gibi yaşa bağlı olarak da kendini gösterebilmektedir. Böylesi durumlarda Dr. Buket Yıldırım ve ekibi tarafından yapılmakta olan çene dolgusu işlemi ile beraber hacim eksikliğinden dolayı ortaya çıkan şekil bozukluğu ortadan kaldırılmaktadır.

 

 

Çene Bölgesine Dolgu Nasıl Yapılır?

 

Başarılı bir şekilde çene dolgusu Ankara işleminin yapılabilmesi adına ilk aşamada mutlaka alanında uzman isimler ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Dr. Buket Yıldırım bu aşamada kişinin yüz ve çene yapısını dikkatli bir şekilde inceledikten sonra kişinin isteklerini karşılayacak çene dolgusunun nasıl olabileceği ile alakalı planlamalarını gerçekleştirmektedir. Çene dolgusu yapılırken her zaman en önemli olan konulardan bir tanesi doğal ve etkileyici görünümü yakalamak olmalıdır. Olması gerekenden daha fazla oranda dolgu malzemesinin çeneye enjekte edilmesi demek, ortaya yapay bir görüntünün çıkmasına neden olabilmektedir.

Bununla beraber çene dolgusu Ankara uygulaması yapılırken dolgunun uygulandığı noktalar da önemlidir. Özellikle de şekil bozukluklarının olduğu durumlarda mutlaka yapılan ön incelemeler ile belirlenmiş olan noktalara doğru oranda dolgu enjekte edilmektedir. Lokal anestezi ile acısız şekilde gerçekleştirilmekte olan çene dolgusu işlemi tamamen acısızdır. Dolgunun yapılmasından sonra etkileri hemen görülmeye başlanmaktadır. Kimilerinde ilk iki haftalık süreç içerisinde ödem ve şişlik gibi durumlar ortaya çıkabilir. Bu durum son derece normal olup belirtilmiş sürenin sonucunda görüntü düzelecektir. Kullanılan dolgu içerisinde hyalüronik asit olduğu için herhangi bir alerjik reaksiyon oluşması söz konusu değildir. Dolgunun doku ile bütünleşmesi sonucunda ise kişiler herhangi bir şekilde iyileşme sürecini beklemek zorunda kalmadan her zaman arzu ettikleri çene yapısına kolaylıkla ulaşacaklar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x