Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimşekler Play -Off Aşkına 2-1

Misli com 3.lig 3. Grupta Play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin 32. hafta maçında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Modafen ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini ilk yarının 19.dakikasında Ali Kemal Özkan ve 90+1'de Osman Destan'ın golüyle 2-1 yenerek puanını 57'ye çıkardı ve 5. sıradaki yerini korudu. Kırıkkalespor'un play-off mücadelesi veren rakiplerinden Ofspor ve Derincespor'da bu haftayı kayıpsız geçti. Play-off mücadelesi son 2 haftaya taşındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Misli com 3.lig 3. Grupta Play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin 32. hafta maçında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Modafen ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini ilk yarının 19.dakikasında Ali Kemal Özkan ve 90+1’de Osman Destan’ın golüyle 2-1 yenerek puanını 57’ye çıkardı ve 5. sıradaki yerini korudu. Kırıkkalespor’un play-off mücadelesi veren rakiplerinden Ofspor ve Derincespor’da bu haftayı kayıpsız geçti. Play-off mücadelesi son 2 haftaya taşındı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x