Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Başkan Çaykara Muhtarları Ağırladı

Her fırsatta muhtarlarla istişarelerde bulunan İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara bu kez merkez mahalle muhtarlarını ağırladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her fırsatta muhtarlarla istişarelerde bulunan İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara bu kez merkez mahalle muhtarlarını ağırladı.

Muhtarlarla birlikte İl Özel İdare kanalıyla hizmete giren Dinek Yöresel Ürünler Satış Yeri ve Irmak Köyündeki macera adasını gezdiren Başkan Çaykara her zaman muhtarların yanlarında olduklarını söyledi.

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

İl Genel Meclis başkanı Murat Çaykara, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Fabrikalar Mahalle Muhtarı Selma Bilgiç, Yuva Mahallesi Muhtarı Adile ince, Çullu Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayten, Sanayi Mahalle Muhtarı Erhan Öcal, Hüseyin Kahya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen, Selimözer Mahalle Muhtarı Menduh Erdurucan ve Karşıyaka Mahalle Muhtarı Bekir Özkılıç ile bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı Çaykara, istişarelerde bulundu.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Daha sonra muhtarlarla birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Çaykara İl Özel İdaresi aracılığıyla hizmete gider tesislerde incelemelerde bulundu. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çaykara “İl Özel İdaremizce yapılan Çeşnigir Yöresel Ürünler ve Irmak Köyümüzde yapımını gerçekleştirdiğimiz Macera Parkında incelemelerde bulunduk. İl Genel Meclisi olarak muhtarlarımızın her zaman maddi ve manevi yanında olmak bizleri de mutlu ediyor. Şimdi olduğu gibi sonrasında da üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x