Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

‘Birlikte çalışacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Ak Parti’den yerel seçimlerde seçilen 19 Belediye Meclisi üyesi, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.

‘HEP BİRLİKTE MESAİ YAPACAĞIZ’

Başkan Saygılı, tebrik ettiği meclis üyeleri ile Kırıkkale’nin daha yaşanılabilir Kent olabilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Meclis üyelerin de yoğun seçim döneminin ardından artık hizmet döneminin başladığını belirten Saygılı, her konuda uyum içerisinde çalışacaklarını kaydettiler. Saygılı meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Kırıkkale’nin her anlamda gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte mesai yapacağız. Her konuda fikirlerimizi ortaya koyup, Kırıkkale için en uygununu seçecek ve hizmetleri de o yönde yapacağız.

‘GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ’

Ben şimdiden 5 yıl boyunca Kırıkkale’ye ve belediye hizmetlerine vereceğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ederim. Artık Kırıkkale’nin hızla gelişmesi için gereken yatırımları bir bir hayata geçireceğiz. Bu konuda belediye meclisimize büyük iş düşüyor. Meclisimizin halka açık ve şeffaf bir şekilde çalışma yürüteceğini bildirmek istiyorum. İnşallah güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu