Gündem

Bitcoin, Ethereum, Cardano ve Altcoin’lerde 2022 Fiyat Beklentileri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, 2022 yılı Bitcoin ve altcoin fiyat beklentileri ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

2022 Yılı Bitcoin ve Altcoin Fiyat Beklentileri

10 Kasım’dan sonra yaklaşık olarak 2 yıldır devam eden düşüş sebebiyle pek çok yatırımcı endişeli görünüyor. Ancak analistler ve uzman isimler 2022 yılının özellikle ilk yarısının hem lider kripto para birimi Bitcoin hem de altcoin’ler için yükseliş grafikleri ile geçeceğini düşünüyor.

CoinTürk adlı kripto para haber sitesinde de bahsedildiği gibi piyasanın önde gelen kripto para analistlerinden olan Capo da bu yönde açıklamalar yaptı. Analist, Kasım ayından bu yana yaşanan düşüşlerde ara yükseliş sapmalarının olduğunu ve bunun da bir artış sinyali olduğunu dile getirdi. Analiste göre 2022 yılının ilk yarısı yükseliş grafikleri ile geçmeli.

Bunlara ek olarak analist altcoin’lerin de bir ralli eşiğinde olduğunu ifade ediyor. Örneğin Capo’ya göre, Cardano (ADA), 2022 yılının ilk yarısında bir sonraki tüm zamanların en yüksek seviyesini geride bırakarak yeni bir ATH (all time high) seviyesine yükseliş yaşayabilir. ADA Eylül ayında 3.10 dolar ile kendi rekorunu kırmış ve sonrada %57 gibi ciddi bir düzeltme yaşamıştı. Bu sebeple ADA’nın yeni bir ATH yapması demek%50’nin üzerinde artış yaşaması anlamına gelecek.

Düşüş Beklentileri

Pek çok analist yaşanan düzeltmeler sonrasında Bitcoin ve Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ve Binance Coin (BNB) gibi altcoin’lerde yükselişler yaşanacağını ifade etse de bu şekilde düşünmeyen uzman isimler de var.

Bazı analistler artık kripto para birimlerinin bir ayı piyasasına girdiğini ve bundan sonra yaşanacak yükselişler küçük ara yükselişler olacağını ifade ediyor. Dolayısıyla bu şekilde düşünen analistlere göre 2022 yılının ilk yarısında yeni rekor seviyelerin görülmesi pek de mümkün değil.

Ancak bu noktada yatırımcılar, kripto para piyasasının volatil olduğunu ve her an beklenmedik hamlelerin olabileceğini unutmadan hamleler yaparlarsa risklerini en az seviyeye çekebilirler. Buna ek olarak yatırımcının kendi araştırmasını kendisinin yapması gerektiğini de hatırlatmakta da fayda var.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x