Gündem

Bursa’da Hayır Lokması Döktürme Nasıl Yapılır?

Ülkemizde lokma döktürme âdeti bir gelenek gibi nesilden nesile aktarılıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkemizde lokma döktürme âdeti bir gelenek gibi nesilden nesile aktarılıyor. Mevlit törenlerinde, anma günlerinde ve buna benzer her günde lokma yaptırılıp dağıtılıyor. Bu alanda birçok firma hizmet sunuyor olsa da içlerinde temiz, lezzetli ve taze lokma yapanlar daha çok tercih ediliyor. Bu anlamda Bursa ilinde de Bursa lokma adına faaliyet gösteren firmalar bulunuyor. Bu firmalar arasında lezzeti kalitesi ve kıvamı ile beğeni toplayan bir firma bulunuyor.

Bursa’da Hayır Lokması Nerede Döktürülür?

Ölmüşlerinizin ruhu için Bursa hayır lokma döktürmek istiyorsanız Bursa Yudum Lokma sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede lokma tatlısının en lezzetlisi her zaman taze ve sıcak olarak sunuluyor. Lokma döktürmek ve hayrına dağıtmak isteyenler için sitede farklı seçeneklerle lokma tatlısına yer veriliyor. Pişi lokma, tatlı lokma ve tuzlu lokma seçeneklerine yer veren sitede aynı zamanda pilav, helva ve aşure seçenekleri de sergileniyor.

Sitede geleneksel lokma tatlısı üretimi ve satışı yapılıyor. Anma için özel günlerde lokma tatlısı yaptırmak isteyen herkes siteden hizmet alabiliyor. Bursa’nın tüm noktalarına gezici araçları ile hizmet sunan site 500 kişilik lokma tatlısı dökme gibi siparişlere de en kaliteli şekilde cevap veriyor. Bursa ilinde cenaze törenlerinde, Mevlid-i şeriflerde ve anma günlerinde lokma, pilav hayrı yapmak istediğinizde Bursa Yudum Lokma sitesine ulaşabilir, hemen hizmet alabilirsiniz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x