Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Bodur dualarla anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediyesi eski Başkanı merhum Menduh Bodur, Hacılar Kasabasındaki aile mezarlığında aile fertlerinin, eş dost ve yakınlarının katılımıyla ölümünün 9. Yılında, dualarla anıldı.Çevresi tarafından sevilen sayılan, Hacılar Kasabasında 3 dönem belediye başkanlığı yapan, yapmış olduğu hizmetlerle her zaman anılan, sevenlerinin gönlüne taht kuran Bodur, ölümünün 9. Yıldönümünde dualarla anıldı.

KUR’AN-I KERİM OKUNDU
Ahde vefanın eşsiz örneklerini sergileyen Bodur Ailesi, 11 Mart’ta Memduh Bodurun unutulmadığını ve bundan sonra da unutulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ve Bodur sevgisini ellerinden geldikçe yaşatacaklarını ifade ettiler. Bodur Ailesi, Bodurun Hacılar Mezarlığındaki kabri başında duygu dolu bir buluşmaya daha sahne olurken, taziyeye gelen sevenleri kabir ziyaretinde; Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

KABRİNE ÇİÇEKLER KONULDU
Merhum Memduh Bodur’un kabrine MHP Hacılar Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu, İl genel Meclis Üyesi Adayı İlyas Canöz, Merhum Sodur’un kızı Seçil Bodur ve aile bireyleri tarafından çiçekler konuldu. Mezarlık ziyaretine gelen sevenleri duygularına hakim olamadı. Taziyeleri kabul eden Bodur ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına teşekkür ederek Memduh Bodur’un ne kadar sevildiğini ve verdiği hizmetlerin Bodur’un ölümünün üzerinden 9 yıl geçmesine karşın hala dimdik ayakta durmasından dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x