Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Bölgecilik hastalığı bitti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale’de bölgecilik hastalığının bittiğini söyledi.‘ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ’

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde çalışmaların arttığını belirten Yılmaz, Doğru dürüst siyaset anlayışıyla yöre fikir ayrımı yapmadan bütün şehri kucaklayacaklarını dile getirdi. Kırıkkale’de ki bölgecilik hastalığını bitirdiklerini ve bunun örneğini bugün gözler önüne serdiklerini bildirdi. Geçmiş dönemlerden daha iyi ve daha güçlü olduklarını belirten Yılmaz, bu dönem çığ gibi büyüyerek geldiklerini belirterek, “Bunu hep beraber 30 Mart’ta herkese göstereceğiz, seçimden zaferle çıkacağız” dedi.

KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN

Kırıkkale’de bazı kişilerin siyaseti ayaklar altına aldığını, iftira ve karalama kampanyalarıyla tribünlere oynadığını belirten Yılmaz, kendilerinin böyle bir amacı olmadığını kaydetti.Bazı adayların çok şişirildiğini ve hepsinin balon olduğunu ifade eden Yılmaz, kamuoyu anketlerinde önemli başarılar yakaladığını ve birinci sırada yer aldığını belirtti. Kimsenin kimseyi kandırmaması gerektiğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ta her şeyin netleşeceğini ve sonucun açıklanacağını açıkladı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Yaşar
Yaşar
30 Mart 2014 06:30

Kırıkkale de bölgecilik bitmez. Kimse kendini ve vatandaşı kandırmasın. Kırıkkale de bölgecilik bir meslektir. Meslek haline getirilmiştir.

KIRIKKALE Lİ
KIRIKKALE Lİ
29 Mart 2014 00:16

Sayın Mahir YILMAZ bölgecilik hastalığından kurtuluyoruz ama nedense KIRŞEHİRLİ kişiler siz SP yi seçene kadar beklediler. sizce KIRIKKALE mi yapıyor bölgeciliği.

Mehmet Fatih
Mehmet Fatih
28 Mart 2014 13:11

Yıılardır bölgecilikle halkımız ldatıldı,ne yapana nede Kırıkkaleye faydası oldu.Düşünün bir kere bu yolla seçilenlerden ilimize sadre şifa bir hizmeti olanı hatırlıyormusunuz?Eşraf kültürüde gelişmiş olmadığından,yatırımlarını,sermayesini dışarı çıkaranlar hep seçimlerde bizi aldatanlar değilmi?Alpaslan Pehlivanlı,Halil Şıvgın,Osman Durmuş önemli hizmetler yapan öz Kırıkkaleliler ünvanını haketmiyorlarmı?Yılların mücadele adamı,bu şehrin öz evladı,adam gibi adam Mahir YILMAZ KARDEŞİMİZ ÜLKÜCÜ AKSAÇLILARIN SESSİZ VE DERİNDEN DESTEĞİYLE,CEMAATİNDE GÜÇLÜ ADAYDA KARAR KILMASIYLA SEÇİLECEK VEDE ADİL,HERKESİ KUCAKLAYAN ,MEŞRUİYET ÇİZGİSİNDEN SAPMADAN İNŞAALLAH KAMU KAYNAKLARINI AZAMİ TASARRUFLA YERİNDE KULLANIP KUBBEDE ÖMRÜ AHİRİNDE HOŞ BİR SES,SADA BIRAKACAKTIR.Yıpranmış,liberal müflis siyaset cambazlarıyla,arsa spekülatörü kapitalistlerle,il genelde kronik alkolik montajlarıyla ol gecenin sabahının hayr olmayacağı açık seçik ortada değilmidir

Başa dön tuşu