Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Yahşihan büyük mitinge kilitlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur büyük miting düzenliyor. Sungur, yarın ilçe meydanında Yahşihanlılara seslenecek.

CUMARTESİ’Yİ BEKLEYİN DEMİŞTİ

Sungur, seçimlerden bin gün önce düzenleyeceği büyük mitingde sok kez Yahşihanlılara seslenecek. Sungur’un seçim süreci boyunca kendisi hakkında yürütülen karalama kampanyasına ve iddialara cevap vereceği mitinge yoğun katılım yapılması bekleniyor. TOKİ 1+1 şenliğinde, “5 yıl sustuk. Huzuru güven ortamını bozmak istediler. Büyüyen Yahşihan’ın önüne engeller koymaya çalıştılar. Biz ize sadece hizmeti ve Yahşihan’a yatırımı konuştuk. 29 Mart Cumartesi’ gününü bekleyin” demişti.

‘1 OY İÇİN İNSANLARI KANDIRMAK DOĞRU DEĞİL’

Amaçlarının halkı gerginliğe iten ve huzur ortamını bozmak isteyenlere cevap vermek olduğunu dile getiren Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, “Seçimler demokrasinin gereğidir. Seçim öncesi de halka neler yapacağınızı anlatırsınız ve projelerinizi halkın beğenisine sunarsınız. Bu tamamen doğal bir haktır. Ancak olmayanları, olmuş gibi göstermek, bir oy daha kazanırım düşüncesiyle insanları kandırmak demokratik bir yaklaşım değildir.

YAPILANLAR ORTADA

5 yıllık görev sürecimizde Yahşihan’ı nereden nereye getirdiğimiz ortada. Nüfusumuzun artışı ortada. En çok konuşulan ilçe olmamız ve yatırımcıyı çektiğimiz bir gerçek. Yahşihan büyüyor, Yahşihan geleceğe güvenle bakıyor. Yahşihan insanının yüzü gülüyor. Tüm Yahşihanlılar bu yürüyüşümüzde bizlerle birlikte olmalı. Hangi düşünceden olursa olsun halk yaşadığı yerin gelişmesini ister. İşte biz de bu bilinç ile hizmet ettik.

HESABI HALKA VERİRİZ

Şimdi Yahşihan’ın büyüyüşüne onay verme zamanı. Halkımız elini vicdanına koyarak düşünmeli ve sandıkta da ona göre oy vermeli. Her zaman tekrarlıyorum, bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Bu hesabı da yalnız ve yalnız halkımıza veririz. Hiçbir zaman da bundan çekinmedik. Şimdi birlikte olma zamanı. Omuz omuza verip Yahşihan’ı daha da yükseklere çıkarma zamanı. Bu düşüncelerle yarın ki mitingimize Yahşihan’da yaşayan herkesi davet ediyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu