Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Borsa seçilenleri gezdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası yönetim kurulu ve meclis üyeleri seri ziyaretlerde bulundu. Boysa yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’e hayırlı olsun temennilerinde bulundular. 
SAYGILI’YA ZİYARET
Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Başkanı  Bülent Gürbüztürk ve meclis üyeleri 30 Mart yerel yönetimler seçimleri sonrasında mazbatalarını alarak görevlerine başlayan seçilmişlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Borsa yönetimi ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
ATALAY’I TEBRİK ETTİLER
Seri ziyaretlerde bulunan Ticaret Borsası yönetimi ve meclis üyeleri ikinci ziyaretini İl Genel Meclisi Başkanlığını Şerafettin Atalay’a gerçekleştirdi. Atalay’ı makamında ziyaret eden borsa üyeleri görevinde başarılar diledi. Daha sonra Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’e ziyarette bulunan borsa üyeleri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu