Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Borsa’dan, Şenses’e hayırlı olsun ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Meclis Başkanı Sadık Bildik ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sümer ziyarette Kırıkkale’de herkesin devletinin yanında olduğunu belirtti.

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Kırıkkale Ticaret Borsası yönetimi, geçtiğimiz ay yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kırıkkale’ye atanan Emniyet Müdürü Günter Şenses’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Meclis Başkanı Sadık Bildik ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kırıkkale’nin huzuru için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “İlimize hoşgeldiniz. Şehrimizde kaldığınız süre içinde inşallah güzel hizmetler yaparsınız ve inşallah Kırıkkale’deki insanlarımızın duasını alarak da ayrılırsınız. Kırıkkale, ülkemizin tam ortasında, milli ve manevi değerlerine sahip, devletine ve milletine kalpten bağlı, bayrağına saygı duyan ezanı duyduğu zaman içi ürperen insanların yaşadığı bir şehir.  Şehrimizde yaşayan herkes devletinin yanında, huzurdan ve asayişten yana. Kırıkkale’deki görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

 

Emniyet Müdürü Günter Şenses’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehirde huzur ve asayişin sağlanması noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini, STK’lar ile her zaman istişare halinde çalışacaklarını söyledi. Müdür Şenses ziyaretlerinden dolayı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Meclis Başkanı Sadık Bildik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x