Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Boş durmayıp milletimize hizmet ediyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman Radyo Öz FM’de Hakan Aksan Uzunefe’nin canlı yayın konuğu oldu. 11 aydır görevde olduğunu belirten Toraman 34 projeden bahsederek, “Boş durmayıp milletimize hizmet ediyoruz.”dedi.

 

CANLI YAYINDA PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Öz FM’de Hakan Aksan Uzunefe’nin canlı yayın konuğu olan ve sorulara içtenlikle cevap veren Toraman anlattıkları ve yaptığı projeler ile takdir topladı.  Sokak Hayvanlarına mama ve su kabı, tiyatro etkinlikleri, şehit öğretmenler için sergi, uyuşturucu ile mücadele, Ali Kınık Konseri, Kuran-ı Kerim Kursu, Hocalı Katliamı Konferansı, Engelliler için mavi kapak toplama kampanyası, Halı Saha Maçları, Alparslan Türkeş Gençlik Kampı, Cumhuriyet Yürüyüşü, Köy Okulları için Kitap toplama kampanyası, Şehit Aileleri ve Gazi evleri ziyaretlerinden bahseden Toraman Ramazan Boyunca 6 bine yakın öğrenciye iftar verdikleri söyledi. 11 aydır görevde olduğunu belirten Toraman 34 projeden bahsederek, “Boş durmayıp milletimize hizmet ediyoruz.”dedi.

 

BİZİM İÇİN BİR GENEL BAŞKANDAN ZİYADE BABADIR

Hakan Uzunefe’nin Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli hakkındaki sorularına samimi cevaplar veren Toraman, “Liderimiz, büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli Bey öngörüsü ile devlet adamlığı önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile gönlümüze taht kurmuştur. Kendisi bizim için bir Genel Başkandan ziyade Babadır” diyerek Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığını ve sevgisini gösterdi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI İÇİN BİR ŞANS

Bir diğer yandan Sinan Ateş ile alakalı geniş bir bilgi veren Toraman, “Sinan Ateş’in 3 kitabını olduğunu ve doktora yapmış bir akademisyen olduğunu ifade ederek Ülkü Ocakları için şans olduğunu söyledi.  Okumaya ve eğitime çok önem verildiğini söyleyen “Toraman Sayın Genel Başkanımızın emrindeyiz” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZLA PİKNİK YAPACAĞIZ

Tüm vatandaşları çocuklarıyla beraber ocağa davet eden Toraman Yahşihan Mezarlığında Şehitler Çeşmesi, Celal Bayar Parkı’nda aileli bir piknik gerçekleştirmek istediğini belirtti. Toraman, ayrıca “Yayayı farket, yayaya yol ver” ve “Düğünümü kana bulama silah atma” kampanyalarının olduğunu söyleyerek sözlerine son verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x