Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5–18 yaş arası çocuk ve gençlere spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak gibi amaçlarla açacağı yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Yaz spor okullarının 29 Haziran’da başlayacağı bildirildi.

BÜYÜK BÖLÜMÜ ÜCRETSİZ

Yaz ayının gelmesiyle birlikte yaz spor okullarına kayıtlarda başladı. 30 branşta yapılacak olan spor okullarına ilgi her geçen gün artıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere belirli noktalarda kayıt standları oluşturuldu. 29 Haziran ile 29 Ağustos tarihleri arasında 30 ayrı branşta gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları bu yıl 2 aylık 120 TL olarak belirlenen yüzme branşı dışında diğer branşlar ücretsiz olacağı bildirildi. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan “2018-2019 Eğitim – Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Ayrıca Kur´an kurslarına giden çocuklar için de İl Müftülüğü ile görüştüklerini ve bu çocukların da yaz spor okullarından en iyi şekilde faydalanmalarının sağlanacak” diye konuştu.

MÜKEMMEL BİR FIRSAT

Tatilde zamanlarını uzman antrenörler eşliğinde en iyi şekilde değerlendirmeleri için velilere seslenen İl Müdürü Karahan, çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için Ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de bu yıl engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Velilerimizden İstediğimiz; Çocuklarımızın hayatına sporu dahil etmeleri noktasında öncülük etmeleridir. Sporu sevdirerek sağlıklı bireyler olmaları için ilk adımlarını profesyonel ellerde özveri ile çalışan antrenörlerimize emanet etmeleri çok önemlidir. Bu noktada her yıl genişleyen kadromuzla artan talepleri karşılayabiliyor olmanın da sevincini yaşıyoruz. Tüm çocuklarımızı ve halkımızı Spor Kompleksimize davet ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x