Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

“Bu Bir Oyun Değil”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Bu Bir Oyun Değil” isimli tiyatro oyunu Genç Armoni Sanat Merkezi ve Kırıkkale Sanat Tiyatrosu organizatörlüğünde Kırıkkaleli tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.9 NİSAN’DA KIRIKKALE’DE“Bu Bir Oyun Değil” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

9 Nisan Çarşamba günü saat 19.30’da Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun, kadın-erkek ilişkilerinde kadının sorunlarını anlatıyor. Oyun boyunca neredeyse tek kişilik bir performans sergileyen ve farklı sınıflara ve özelliklere sahip kadınları canlandıran Begüm Topçu, her kadının sorunlara çözüm buluşunun farklı olduğunu dile getirdi. Topçu, oyunla ilgili olarak “Kadınların, içinde bulundukları sorunların farkına varma dereceleri farklı. Oyun, farklı hikayeler üzerinden anlatılıyor. Bir sürü kadının nasıl davrandığı ile ilgili küçük sahneler var. Kimi yerde izleyici güldürecek kimi yerde de ağlatacak” diye konuştu.

HEPİMİZİN BAŞINDAN GEÇEN HİKAYE

Cantuğ Turay da, oyunun kadının toplumdaki yaşadığı sıkıntıları, kadın sorunlarını anlattığını ifade etti. Turay, “Aslında bu bir oyun değil, hayatın kendisi. Kadın, anne, iş kadını ve eş olmak zorunda. Her yerde bulunmak ve her zaman enerjik olmak durumunda. Bu açıdan oyun, hepimizin başından geçen bir hikayeyi anlatıyor” dedi.

OYUNUN KONUSU

Bir kadın. Hepimiz gibi.Yaşayan , nefes alan,umutları olan bir kadın. Hayalleri ve korkuları arasında yaşama tutunmuş, çocuklarını düşünen bir anne. Kadın erkek ilişkilerine çarpıcı bir bakış açısı getiren BU BİR OYUN DEĞİL hepimizin başına gelen ve yaşadığımız olayları bize bir kez daha hatırlatan Duygusal bir komedi. Yazan: Zeynep Kaçar Yönetmen: Deniz Gökçe Kayhan Oyuncular: Begüm Topçu, Cantuğ Turay.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu