Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Hanzade Börek ile tanışın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hanzade Börek & Cafe Kırıkkale’deki büyük bir eksikliği giderdi. Kırıkkaleliler tüm börek çeşitlerine hijyen ve kalite şartlarına uygun bir şekilde Hanzade farkıyla temin edebilecek.

Hanzade Börek ile tanışın - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İşletme Müdürü Mahmut Öterler

Yaya ve araç trafiğinin en yoğun güzergahı olan Atatürk Bulvarı, birbiri ardına açılan sosyal mekanlarla şehrin cazibe merkezi haline geldi. Özellikle genç nüfusun yoğun olarak uğrak yeri haline gelen Atatürk Bulvarı’nda geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hanzade Börek & Cafe Kırıkkale’deki büyük bir eksikliği giderdi.

TEK VE İLK MEKAN

İlk gününden itibaren Kırıkkalelilerin yoğun ilgi gösterdiği Hanzade Börek & Cafe, tüm börek çeşitlerini Kırıkkaleliler ile buluşturuyor. Kırıkkale’de börek çeşitlerinin üretiminin yapıldığı tek ve ilk mekan olan Hanzade, kaliteli ve hijyenik mutfağı ile takdir topluyor.

TÜM BÖREK ÇEŞİTLERİ

Peynirli, kıymalı su böreği, peynirli, kıymalı, patatesli kol böreği, peynirli, kıymalı patatesli Çin böreği, peynirli, kıymalı, patatesli karnıyarık böreği, peynirli, kıymalı, patatesli gül böreği ve peynirli, kıymalı, patatesli Karaköy böreği çeşitleri ile her damak zevkine hitap eden börek çeşitleri Hanzade’nin menüsünde yer alıyor.

KAHVALTI SEÇENEKLERİHanzade Börek ile tanışın - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Öte yandan zeytinli, peynirli, patatesli, kaşarlı ve sade açma ve poğaça çeşitleri de menüde yer alıyor. Kırıkkaleliler günün her saatinde börek çeşitlerinin yanı sıra, kahvaltı menüsü ve diğer unlu mamullerine de ulaşacak. Hanzade menüsünde kahvaltı tabağı, menemen, karışık-kaşarlı ve sucuklu omlet, sahanda-karışık ve kıymalı yumurta, patates kızartması, sade-kaşarlı-patatesli ve peynirli gözleme, kaşarlı-peynirli ve sucuklu tost seçeneklerini de bulabilecek.

BÖREĞİ YERİNDEN ALIN

Ayrıca her türlü soğuk ve sıcak içecek türleri, bitki çayları ve Türk kahvesi çeşitleri, pasta, sütlü tatlılar ve dondurma çeşitleri de menüde yer alıyor. İşletme Müdürü Mahmut Öterler, börek çeşitlerinin tamamının özelliklerine ve kalitesine uygun bir şekilde üretildiğini ifade ederek, “Börek konusunda Kırıkkale’de bir eksiklik vardı. İnsanlar börekleri pastanelerden alabiliyor ve çok az çeşidine ulaşabiliyordu. Bizler de Kırıkkalelilerin bu ihtiyacına kaliteli bir şekilde cevap veriyoruz” dedi.

HER DAMAK ZEVKİNE UYGUN ÜRETİMHanzade Börek ile tanışın - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Öterler börek çeşitlerinin ayarında ve şartlarına uygun bir şekilde büyük bir ustalıkla üretildiğini ifade ederek, “Her damak zevkine hitap eden börek çeşidi var. Biz bunları Hanzade mutfağıyla birleştirip kendi kalitemizi de ekliyoruz. Bugüne kadar böreklerimizi tadanlardan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Mutfağımız müşterilerimizin gözleri önündedir ve hijyen kurallarına tamamen uyulmaktadır” dedi.

KAMPANYALAR GELİYOR

Kırıkkale ile Hanzade böreklerinin tanışması için önümüzdeki günlerde kampanya düzenleyeceklerini ifade eden Öterler, “Kilo ile börek satışı ve özel kampanyalarımız olacak. Amacımız kaliteli mutfağımızın ürünlerini Kırıkkale halkı ile tanıştırmaktır. Dileyen alıp evine götürebilecek, dileyen de hazırladığımız Hanzade menüsünün keyfini, nezih mekanımızda tadacak” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu