Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

‘Bütçeyi doğru kullandık’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Bütçeyi doğru kullandık’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, 2013 yılında önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Bütçenin yarısından fazlasının yatırıma ayrıldığını belirten Aydın bütçeyi doğru kullanarak kaynakların zamanında hizmete sunulduğunu bildirdi.
KAYNAKLARI ŞEFFAF KULLANIYORUZ
İl Özel İdaresi 2013 yılı faaliyetleri ve 2014 yılı yapılacak çalışmalar hakkında açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, vizyonlarının, bütçeyi doğru kullanmak ve kaynakların zamanında hizmete sunulması olduğunu söyledi. Şeffaf ve düzenli bir şekilde gelen yatırımların kullanıldığını belirten Aydın, bütçenin yarısından çoğunun yatırıma ayrılacağını bildirdi.

GELİR HER YIL ARTIYOR
Özel İdare’nin önemli bir şekilde çalışma yaptığını belirten Aydın, kurumlarına gelen gelirin her yıl 1 Milyon TL artırıldığını ifade etti.  Kış aylarında Özel İdare’nin karla ilgili önemli çalışmalar yaptığını belirten Aydın, bu konuda kentte, ilçelerde ve yüksek rakımlı köylerde kapalı köy yolunun olmadığını ve çalışmaların son sürat devam ettiğini kaydetti. Aydın konuşmasının devamında, “Özel İdare olarak köylerimize hizmet götürüyoruz. Kış şartlarından dolayı kapalı olan köy yolumuz bulunmuyor. Bunun için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor” dedi.

HERKES KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR
Aydın’ 2014 yılında yapılacak olan yatırımların da önemli olduğunu ve bu konuda da çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. En iyi hizmetin sunulması için çalıştıklarını vurgulayan Aydın, projelerin yüzde 100’ünü gerçekleştirmek için her türlü çalışmanın yapılacağını bildirdi.

KÖYDES ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
KÖYDES projesi kapsamında da köylerin gelişme kaydettiğini dile getiren Aydın, “Yaptığımız çalışmalar ile insanlarımızın köye bağlı kalmasını sağlıyoruz. Köyde yaşayan vatandaşlarımızın, şehre göçmemesini köylerde ikamet etmesi amacındayız. Şehir içerisinde zor hayat yaşayan insanlar, bir nebze de olsun rahatlamak için köylere gidiyor. Bizlerde köylerimize her türlü imkanı sağlayarak, halkımızın refah seviyesini yükseltiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu