Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Bütün sevenler yetim kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ MURAT SEKMAN HAYATINI KAYBETTİ

Bütün sevenler yetim kaldı
Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Öz Fm radyosunun kurucusu ‘Bütün Sevenler Bizdendir’ sloganını Kırıkkale’ye sevdiren Murat Sekman (47) hayatını kaybetti.

EVLİ VE ÜÇ KIZ ÇOCUĞU BABASIYDI
Hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gören ve son olarak İstanbul’da bir operasyon geçiren Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Öz fm radyosunun kurucusu, gazeteci Murat Sekman, 47 yaşında hayatını kaybetti. Öz Fm radyosunda görev aldığı yıllarda ‘Bütün Sevenler Bizdendir’ sloganını Kırıkkale’ye sevdiren, evli ve üç kız çocuğu babası olan Sekman, ani ölümüyle birlikte sevenlerini de derinden üzdü.

TÖREN DÜZENLENECEK
Kırıkkale Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde de görev yapan Sekman, Mehmet Saygılı’nın Belediye Başkanı olmasıyla birlikte üç yıldır da Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Çevresi tarafından sempatik ve kişiliğiyle sevilen Sekman için son görev yaptığı Kırıkkale Belediyesi’nde tören düzenlenecek.

ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP NUR CAMİİ’NDE
Belediye önünde düzenlenecek törenin ardından Sekman,(bugün) Nur Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Kırıkkale ve basın camiasını derinden üzen gazeteci meslektaşımız merhum Murat Sekman’a Elif Şirketler Grubu, Kent Gazetesi, Haber71.net ve ÖZ Fm ailesi olarak Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır niyaz ederiz.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x