Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Büyük üstadın son haberi…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başarılarla dolu 45 yıllık meslek hayatında ilkleri başaran Kırıkkale basınının duayen gazetecisi  Erhan Göğem (70) dün son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi, yakın dostları ve meslektaşları tarafından uğurlanan Göğem Yeni Mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir süredir tedavi gören ve bu süreçte meslek hayatından kopmayarak meslektaşlarına örnek olan  Kırıkkale basınının duayen gazetecisi üstat Erhan Göğem, aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede ne yazık ki son nefesini verdi. Vefatıyla camiada büyük üzüntü yaratan Göğem için dün cenaze töreni düzenlendi.

 

‘ADINI GURURLA TAŞIYACAĞIZ’

Erhan Göğem’in kardeşi Bülent Göğem ve diğer aile fertleri, üzerine fotoğraf makinesi ve çok sevdiği Kırıkkalespor’un forması konulan tabutun başında taziyeleri kabul etti. Erhan Göğem’in kızı Esra Göğem, tabutun başında babasının fotoğrafını öperek, “Lütfen haberlerinizde adını gururla taşıyacağımızı yazın, ismi bir markaydı ve biz gururla dimdik ayakta yaşatacağız adını” diyerek gözyaşı döktü. Erhan Göğem, Nur Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından tüm sevdiklerinden helallik alarak son yolculuğuna uğurlandı. Göğem, Yeni Mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

ÖNEMLİ HABERLERİN ADAMI OLDU

Gazetecilik mesleğine 1973 yılında Hürriyet Haber Ajansı’nda başlayan Göğem, Milliyet Haber Ajansı ve DHA’da çalışmaya devam etti. Yerel gazetelerde de muhabirlik yapan Erhan Göğem, bir dönem Kırıkkalespor’da amatör olarak top koşturdu. Meslek aşkıyla hayata tutunan Erhan Göğem, son anına kadar muhabirlik yapmaya devam etti. Hastalığına rağmen Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri ulusal medyaya taşımaya devam eden Erhan Göğem,  1980 yılında Keskin’in Danacıobası Köyünde 97 kişinin can verdiği faciayı ve Makina Kimya Endüstrisi mühimmat fabrikasında 3 Temmuz 1997 tarihinde meydana gelen 2 kişinin öldüğü 50 kişinin yaralandığı patlamayı da ilk duyuran gazeteci oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x