Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Çakmaklı Cesareti olan varsa ben hazırım

İYİ Parti Keskin Belediye Başkan adayı Zafer Çakmaklı, Keskin’de belediye başkan adayı olan tüm siyasi parti adaylarına çağrıda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Keskin Belediye Başkan adayı Zafer Çakmaklı, Keskin’de belediye başkan adayı olan tüm siyasi parti adaylarına çağrıda bulundu.

İYİ Parti Keskin Belediye Başkan adayı Zafer Çakmaklı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İYİ Partili Başkan adayı Zafer Çakmaklı, yerel seçimlere 13 gün kala Keskin’de belediye başkan adayı olan tüm siyasi parti adaylarına çağrıda bulundu.

HEPİMİZ HALKIN KARŞISINA ÇIKALIM PROJELERİMİZİ ANLATALIM
Çakmaklı çağrısında şu ifadelere yer verdi; “Gerekli izinler alınarak Keskin Halk Eğitim Merkezi’ne esnaf ve hemşehrilerimizi davet edelim, halkın karşısına çıkalım sırasıyla kendimizi tanıtıp projelerimizi anlatalım.Soru cevap halinde Keskinimizin yarınlarını konuşalım var mısınız? İnanın Keskin’in boş siyasi parti logolu pazar çantasına, silgi kalem ve gazoz kapağı açacağına ihtiyacı yok. İlçemizin istihdama, imar ve çevre düzenlemesine alt ve üst yapıya ihtiyacı var” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x